Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΜόναχο, Μιλάνο και Σόφια οι νέοι προορισμοί της SKY express
Αεροπορικές εταιρείες

Μόναχο, Μιλάνο και Σόφια οι νέοι προορισμοί της SKY express

Όλες οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται 5 φορές την εβδομάδα, ξεκινώντας από αρχές Νοεμβρίου. Ταυτόχρονα, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αυξημένης κινητικότητας μεταξύ Αθήνας και Ρώμης, η SKY express ενισχύει τα δρομολόγιά της, σε καθημερινή συχνότητα.

Σε τρεις ιδιαίτερα δημοφιλείς πόλεις επεκτείνει ταυτόχρονα το δίκτυό της η SKY express τo επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της εταιρείας, οι απευθείας πτήσεις προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μονάχου ξεκινούν στις 2 Νοεμβρίου και θα εξυπηρετούν το επιβατικό κοινό σε πενθήμερη βάση (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή). Αντίστοιχα, από 3 Νοεμβρίου η εταιρεία θα συνδέει απευθείας τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με το Διεθνές Αεροδρόμιο Malpensa του Μιλάνου, πέντε ημέρες/εβδομάδα (Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή). Την ίδια χρονική περίοδο και συγκεκριμένα στις 2 Νοεμβρίου στο δίκτυο της SKY express εντάσσεται και η Σόφια. Η τρίτη κατά σειρά πόλη κομβικής σημασίας θα εξυπηρετείται επίσης πέντε απευθείας εβδομαδιαίες πτήσεις (Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή).

Ταυτόχρονα, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αυξημένης κινητικότητας μεταξύ Αθήνας και Ρώμης, η SKY express ενισχύει τα δρομολόγιά της τα οποία θα έχουν καθημερινή συχνότητα.

Όπως αναφέρει ο εμπορικός διευθυντής της SKY express, κ. Γεράσιμος Σκαλτσάς, “σήμερα ανακοινώνουμε την επέκταση του πτητικού μας έργου σε τρεις στρατηγικής σημασίας προορισμούς με ισχυρούς δεσμούς σε επίπεδο τουρισμού, αλλά και επιχειρηματικότητας. Η ικανοποίησή μας είναι διπλή, καθώς μετά από μια ιδιαίτερα απαιτητική καλοκαιρινή περίοδο, είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε τα φτερά μας φτάνοντας τον 8ο κατά σειρά προορισμό εξωτερικού που εξυπηρετούμε σταθερά όλο το χρόνο με τον νεότερο και πιο πράσινο στόλο της χώρας. Αυτό μόνο περαιτέρω ώθηση μπορεί να μας δώσει για τα επόμενα βήματα του μακρόπνοου πλάνου της SKY express“.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024