Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΜόνο για ευρωπαϊκές πτήσεις το Terminal 2F στο Παρίσι-Charles de Gaulle
Αεροδρόμια

Μόνο για ευρωπαϊκές πτήσεις το Terminal 2F στο Παρίσι-Charles de Gaulle

Το Terminal 2F θα είναι σε θέση να υποδεχθεί έως και 16 εκατ. πελάτες, σε σύγκριση με 14 εκατ. σήμερα.

Από την 1η Οκτωβρίου 2012, οι πελάτες της Air France στο αεροδρόμιο του Παρισιού-Charles de Gaulle έχουν πρόσβαση σε ταχύτερους και ευκολότερους διαδρόμους, σε ένα αεροδρόμιο με τις πιο σύγχρονες υποδομές:

  • Όλες οι διεθνείς πτήσεις συγκεντρώνονται τώρα στο Terminal 2E,
  • To Terminal 2F είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στις ευρωπαϊκές (Σένγκεν) πτήσεις της Air France και τηςσυμμαχίας SkyTeam
  • οι αεροπορικές εταιρείες (Brit Air, Regional, Airlinair) εκτελούν τις πτήσεις τους στο Terminal 2G.

Με τη συγκέντρωση των πτήσεων της Air France στα ανατολικά του αεροδρομίου από το 2013, οι διάδρομοι που συνδέουν τα Terminals  έχουν γίνει μικρότεροι και πιο ρευστοί, επιτρέποντας στους πελάτες της να εξοικονομούν έως και 10 λεπτά για την ανταπόκρισή τους.

Το Terminal 2F έχει αναδιοργανωθεί με στόχο να προσφέρει στους πελάτες μας μεγαλύτερη άνεση:

  • Ευρύχωρο check-in, συμπεριλαμβανομένων 19 check-in desks αφιερωμένα στους πελάτες SkyPriority και 44 για τους πελάτες της Economy class, με αποτέλεσμα να μειώνεται ο χρόνος αναμονής.
  • Περισσότερα σύγχρονα σημεία ελέγχου ασφαλείας που έχουν συγκεντρωθεί σε μία μόνο ζώνη στο κέντρο του Terminal. Η συγκεκριμένη ζώνη είναι αφιερωμένη στoυς SkyPriority Premium πελάτες.

Το Terminal 2F θα είναι σε θέση να υποδεχθεί έως και 16 εκατ. πελάτες, σε σύγκριση με 14 εκατ. σήμερα.

Hub 2012: Δεύτερη φάση
Η συγκέντρωση των δραστηριοτήτων αποτελεί τη δεύτερη φάση του “Hub 2012”, ένα κοινό πρόγραμμα που διεξάγεται από το Aéroports de Paris και την Air France, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρονται στους πελάτες και την προσέλκυση περισσότερων διεθνών μεταφορών στο Παρίσι-Charles de Gaulle.

Μεταξύ των νέων υποδομών του Hub 2012, το δορυφόρο S4 (Πύλη Μ στο Terminal 2Ε) εγκαινιάστηκε στις 28 Ιουνίου. Με την έναρξη του Σ 4, η Air France εγκαινίασε επίσης ένα νέο σαλόνι Business, το μεγαλύτερο στο δίκτυό της, με 3.000 τ.μ. αφιερωμένα στην άνεση των πελατών της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024