Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέα σειρά προϊόντων 'Rituals' ειδικά για τους πελάτες της KLM
Αεροπορικές εταιρείες

Νέα σειρά προϊόντων 'Rituals' ειδικά για τους πελάτες της KLM

Τα προϊόντα θα κάνουν το ντεμπούτο τους σταδιακά στις πτήσεις, ξεκινώντας την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018.

Με την έναρξη του χειμερινού προγράμματος την Κυριακή 28 Οκτωβρίου η KLM θα προσφέρει στους επιβάτες της την αποκλειστική σειρά προϊόντων Rituals “The Amsterdam Collectio”. Η σειρά έχει δημιουργηθεί ειδικά για τους πελάτες της KLM και αποτελείται από  προϊόντα που προκαλούν αίσθηση χαλάρωσης τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την πτήση.  

Για να δημιουργηθεί η σειρά The Amsterdam Collection, η Rituals εμπνεύστηκε από την ιδέα “εκεί που η Άπω Ανατολή συναντήθηκε για πρώτη φορά με την Δύση”. Τα αρώματα στη νέα σειρά είναι ένας συνδυασμός ολλανδικής τουλίπας και ιαπωνικού γιούζου. Τα προϊόντα θα κάνουν το ντεμπούτο τους σταδιακά στις πτήσεις, ξεκινώντας την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018.

Η εμφάνιση και η αισθητική της σειράς “The Amsterdam Collection” είναι εμπνευσμένες από το design του βάζου με πώμα (“Vase with Lid”, 1695-1700) από τον καλλιτέχνη Gerrit Pietersz. Kam. Το βάζο ανήκει στο Rijksmuseum από το 1969. Τα λουλούδια και κλαδιά στα δοχεία της σειράς είναι εμπνευσμένα από ασιατικά κεραμικά και υφάσματα.

Τα Rituals στην Οικονομική Θέση και την World Business Class
Τα νέα προϊόντα φροντίδας της Rituals είναι αποκλειστικά διαθέσιμα στις πτήσεις της KLM. Για τους επιβάτες της Οικονομικής Θέσης διατίθεται αφρός φροντίδας χεριών στις τουαλέτες. Στους πελάτες της World Business Class επίσης διατίθεται λοσιόν χεριών και σώματος, τζελ μαλλιών και άρωμα σώματος στις τουαλέτες. Επίσης τους προσφέρεται ένα ωραίο σετ με ενυδατική προσώπου και lip balm.

Τουλίπες και γιούζου
Οι τουλίπες είναι γνωστές για τις καταπραϋντικές ιδιότητες τους και για την αποτελεσματικότητά τους στην ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα. Βοηθούν στην προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και έχουν ενυδατικές ιδιότητες που αποτρέπουν τη γήρανση του δέρματος. Το γιούζου είναι εσπεριδοειδές, δέντρο και φρούτο. Το γιούζου, πολλές φορές αναφέρεται ως Ιαπωνικό κίτρο, είναι εξαιρετικά θρεπτικό. Ο χυμός του χρησιμοποιείται συχνά ως παυσίπονο και βοηθά στην χαλάρωση. Ο καρπός είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά.

Η KLM φροντίζει και ενημερώνει στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος  
Ακόμη, η KLM, γνωστή για το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας “KLM Takes Care”, οργανώνει καμπάνια ενημέρωσης των επιβατών στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος σχετικά με τις προσπάθειες για πιο βιώσιμες αερομεταφορές.

Από τις 24 έως τις 28 Οκτωβρίου όσοι ταξιδεύουν από την Αθήνα θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν στο ειδικά διαμορφωμένο stand της KLM στην αίθουσα αναχωρήσεων 2 για τις προσπάθειες μείωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της εταιρείας αλλά και για την συνεισφορά της σε θέματα που αφορούν ευρύτερα το περιβάλλον και την κοινωνία.
Η KLM συνεργάζεται με φορείς όπως την WWF για να επιτευχθούν βιώσιμες λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για τη μείωση των εκπομπών CO2. Αυτές οι λύσεις περιλαμβάνουν την εισαγωγή προγραμμάτων απόδοσης καυσίμου για το προσωπικό καθώς και προγράμματα αποζημίωσης CO2 για επιβάτες και εταιρείες (KLM CO2 Zero). Επίσης, γίνεται σημαντική πρόοδος στην ανάπτυξη και χρήση βιώσιμων βιοκαυσίμων, για τα οποία η KLM καταβάλει προσπάθειες να δημιουργήσει την αγορά διεθνώς.

Εκτός από τα έργα για την προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος, η εταιρεία υποστηρίζει κοινωνικά προγράμματα σε διάφορα σημεία του κόσμου όπου υπάρχει ανάγκη. Για τις προσπάθειές της αυτές η KLM έχει συμπεριληφθεί 13 φορές στον Παγκόσμιο Δείκτη Αειφορίας Dow Jones.

Στο stand της KLM  οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν και να συμμετέχουν σε κληρώσεις με δώρα εισιτήρια για το Άμστερνταμ και την Αρούμπα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024