Τελευταία νέα
HomeΑερομεταφορέςΝέα υπηρεσία “Happy Miles” από την Olympic Air
Αερομεταφορές

Νέα υπηρεσία “Happy Miles” από την Olympic Air

Οι τακτικοί επιβάτες της Olympic Air μπορούν να ταξιδεύουν εξαργυρώνοντας κατά 25% λιγότερα μίλια απ’ ότι θα εξαργύρωναν κανονικά με την προσωπική τους κάρτα Travelair Club, με τη χρήση της υπηρεσίας Happy Miles.

Το Travelair Club για ακόμα μία φορά καινοτομεί παρουσιάζοντας την πρωτοποριακή υπηρεσία Happy Miles που δίνει τη δυνατότητα «έκπτωσης» στην εξαργύρωση μιλίων κατά 25% ,για συγκεκριμένες πτήσεις προς όλο το δίκτυο της Olympic Air. Έτσι πλέον οι τακτικοί επιβάτες της Olympic Air ταξιδεύουν με χαμόγελο έχοντας εξαργυρώσει κατά 25% λιγότερα μίλια απ’ ότι θα εξαργύρωναν κανονικά  με την προσωπική τους κάρτα Travelair Club.

Οι Happy Miles πτήσεις ανανεώνονται κάθε 17 του τρέχοντος μήνα και ισχύουν έως την ίδια ημερομηνία του επόμενου μήνα.

Η διαδικασία επιλογής Happy Miles πτήσεων είναι εξαιρετικά γρήγορη και εύκολη μέσω μιας πλατφόρμας ειδικά προσαρμοσμένης στην νέα υπηρεσία , απλά με την επιλογή «εξαργύρωση». Μόλις ο χρήστης κάνει login στον προσωπικό του λογαριασμό Travelair Club, μπορεί να υποβάλλει την αίτησή του για εξαργύρωση και να ταξιδεύει στον προορισμό έξυπνα και οικονομικά, με χαμόγελο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα υπηρεσία Happy Miles αλλά και τις υπόλοιπες υπηρεσίες της Olympic Air επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024
05/07/2024