Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέα υπηρεσία “Happy Miles” από την Olympic Air
Αερομεταφορές

Νέα υπηρεσία “Happy Miles” από την Olympic Air

Οι τακτικοί επιβάτες της Olympic Air μπορούν να ταξιδεύουν εξαργυρώνοντας κατά 25% λιγότερα μίλια απ’ ότι θα εξαργύρωναν κανονικά με την προσωπική τους κάρτα Travelair Club, με τη χρήση της υπηρεσίας Happy Miles.

Το Travelair Club για ακόμα μία φορά καινοτομεί παρουσιάζοντας την πρωτοποριακή υπηρεσία Happy Miles που δίνει τη δυνατότητα «έκπτωσης» στην εξαργύρωση μιλίων κατά 25% ,για συγκεκριμένες πτήσεις προς όλο το δίκτυο της Olympic Air. Έτσι πλέον οι τακτικοί επιβάτες της Olympic Air ταξιδεύουν με χαμόγελο έχοντας εξαργυρώσει κατά 25% λιγότερα μίλια απ’ ότι θα εξαργύρωναν κανονικά  με την προσωπική τους κάρτα Travelair Club.

Οι Happy Miles πτήσεις ανανεώνονται κάθε 17 του τρέχοντος μήνα και ισχύουν έως την ίδια ημερομηνία του επόμενου μήνα. 

Η διαδικασία επιλογής Happy Miles πτήσεων είναι εξαιρετικά γρήγορη και εύκολη μέσω μιας πλατφόρμας ειδικά προσαρμοσμένης στην νέα υπηρεσία , απλά με την επιλογή «εξαργύρωση». Μόλις ο χρήστης κάνει login στον προσωπικό του λογαριασμό Travelair Club, μπορεί να υποβάλλει την αίτησή του για εξαργύρωση και να ταξιδεύει στον προορισμό έξυπνα και οικονομικά, με χαμόγελο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα υπηρεσία Happy Miles αλλά και τις υπόλοιπες υπηρεσίες της Olympic Air επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

08/06/2023
07/06/2023
06/06/2023
02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023