Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέες πτήσεις από Οξφόρδη προς Εδιμβούργο και Δουβλίνο από τη Minoan Air
Αεροπορικές εταιρείες

Νέες πτήσεις από Οξφόρδη προς Εδιμβούργο και Δουβλίνο από τη Minoan Air

Η Minoan Air εγκαινιάζει νέες πτήσεις από το αεροδρόμιο της Οξφόρδης στο Εδιμβούργο και το Δουβλίνο. Τα δρομολόγια θα εκτελούνται με αεροσκάφη Fokker 50 της Minoan Air, που διαθέτουν πλήρη εν πτήσει υπηρεσία στα πρότυπα της διακεκριμένης θέσης για όλους τους επιβάτες.

Το Αεροδρόμιο της Οξφόρδης ανακοίνωσε δύο νέους προγραμματισμένους προορισμούς, που πρόκειται να λειτουργήσουν από τον περιφερειακό αερομεταφορέα Minoan Air. Η πτήση Οξφόρδη – Εδιμβούργο – Οξφόρδη θα είναι διαθέσιμη από τις 4 Μαρτίου – με δύο πτήσεις την ημέρα κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, και το δρομολόγιο Οξφόρδη – Δουβλίνο – Οξφόρδη δύο φορές την ημέρα, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή και μία φορά τις Κυριακές από τις 6 Μαρτίου. Η συχνότητα και στις δύο διαδρομές θα αυξηθεί από τις 10 Μαΐου μέχρι δύο φορές την ημέρα (Δευτέρα έως Παρασκευή) και μία φορά τις Κυριακές.

Τα δρομολόγια θα εκτελούνται με αεροσκάφη Fokker 50 της Minoan Air, που διαθέτουν πλήρη εν πτήσει υπηρεσία στα πρότυπα της διακεκριμένης θέσης για όλους τους επιβάτες.

Ο Andi Pargeter, διευθύνων σύμβουλος του αεροδρομίου της Οξφόρδης, δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τις νέες τακτικές πτήσεις της Minoan Air σε δύο βασικούς προορισμούς, οι οποίες θα εξυπηρετούν τόσο ταξιδιώτες αναψυχής όσο και επαγγελματίες. Το αεροδρόμιο της Οξφόρδης διαθέτει εγκαταστάσεις πρώτης κατηγορίας και στρατηγική θέση, καθώς δεν υπάρχουν άλλα εμπορικά αεροδρόμια σε απόσταση μιας ώρας προς όλες τις κατευθύνσεις, γεγονός που κάνει την Οξφόρδη την ιδανική τοποθεσία από την οποία η Minoan Air μπορεί να επεκτείνει το δίκτυό της”.

“Οι πτήσεις της Minoan προς Εδιμβούργο θα διαρκούν μιάμιση ώρα, κάνοντας την αυθημερόν επιστροφή από τη Σκωτία μια πρακτική επιλογή”, πρόσθεσε. “Οι δύο πόλεις έχουν αυξημένη συνεργασία και, καθώς τα σιδηροδρομικά δρομολόγια μεταξύ της Οξφόρδης και του Εδιμβούργου μπορεί να διαρκέσουν συνήθως έως έξι ώρες ή περισσότερο και με τα εισιτήρια μεταξύ των δύο πόλεων να κοστίζουν κατά μέσο όρο πάνω από 200 λίρες, οι απευθείας πτήσεις σίγουρα θα εκτιμηθούν από τους επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς, οι οποίοι προηγουμένως έπρεπε να συνυπολογίσουν μια ολονύκτια παραμονή στις επισκέψεις τους”.

Ο κ. Μάρκος Καραμαλένγκος, γενικός εμπορικός διευθυντής της Minoan Air, δήλωσε: “Ήμασταν έτοιμοι να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας στην αγορά του Ην. Βασιλείου και οι έρευνές μας εντόπισαν το αεροδόμιο της Οξφόρδης ως την ιδανική τοποθεσία για να εγκαινιάσουμε αυτές τις υπηρεσίες, που προσφέρουν μεγάλες δυνατότητες κυκλοφορίας. Είμαστε σίγουροι ότι οι επιβάτες θα απολαύσουν την προσφορά των υπηρεσιών μας και εξετάζουμε ήδη τη δυνατότητα εισαγωγής περαιτέρω δρομολογίων από την Οξφόρδη”.

Οι πτήσεις είναι ήδη προς πώληση στο minoanair.com, και σύντομα μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων και σε πύλες διαδικτυακών κρατήσεων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024