Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέο δρομολόγιο Αθήνα – Λονδίνο Luton από τη Ryanair
Αεροπορικές εταιρείες

Νέο δρομολόγιο Αθήνα – Λονδίνο Luton από τη Ryanair

Οι επιβάτες θα μπορούν πλέον να επιλέξουν ανάμεσα από 25 χειμερινά δρομολόγια από Αθήνα, 7 από τα οποία είναι καινούρια (Άκαμπα, Κατάνια, Αϊντχόφεν, Παλέρμο, Μαρακές, Δουβλίνο και το νέο δρομολόγιο προς Λονδίνο Luton).

Η Ryanair ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο δρομολόγιο από την Αθήνα προς το Λονδίνο Luton, με συχνότητα τριών πτήσεων εβδομαδιαίως, το οποίο θα είναι μέρος του χειμερινού προγράμματος της Ryanair για το 2018.

Οι Έλληνες καταναλωτές και ταξιδιώτες απολαμβάνουν ακόμα χαμηλότερους ναύλους ως μέρος του προγράμματος βελτίωσης “Always Getting Better”, το οποίο περιλαμβάνει:

  • Χαμηλότερες χρεώσεις σε παραδοτέες αποσκευές στα 25 ευρώ και αύξηση ορίου αποσκευής στα 20 κιλά
  • Ryanair Rooms με 10% Travel Credit
  • Ryanair Transfers – περισσότερες επιλογές μετακίνησης με τον νέο μας συνεργάτη Car Trawler
  • Ακρίβεια στις πτήσεις – 90% θα είναι στην ώρα τους
  • Υπόσχεση καλύτερης τιμής – βρείτε καλύτερη τιμή και η Ryanair θα σας επιστρέψει την διαφορά +5 ευρώ στον λογαριασμό σας MyRyanair

Ο κ. Νικόλας Λάρδης της Ryanair δήλωσε: “Είμαστε χαρούμενοι για την έναρξη του νέου δρομολογίου από την Αθήνα προς το Λονδίνο Λούτον, με συχνότητα τρεις πτήσεις εβδομαδιαίως, το οποίο είναι μέρος του χειμερινού μας προγράμματος για το 2018. Οι πελάτες μας πλέον μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από 25 χειμερινά δρομολόγια από Αθήνα, 7 από τα οποία είναι καινούρια: Άκαμπα, Κατάνια, Αϊντχόφεν, Παλέρμο, Μαρακές, Δουβλίνο και το νέο δρομολόγιο προς Λονδίνο Luton.

Για να γιορτάσουμε, προσφέρουμε ναύλους από 14.99 ευρώ διαθέσιμους για κράτηση έως και τη Δευτέρα (27 Αυγούστου) τα μεσάνυχτα για ταξίδι από τον Σεπτέμβριο έως και τον Ιανουάριο. Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στην ιστοσελίδα ryanair.com ώστε να μη χάσουν την ευκαιρία”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024