Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Ζάκυνθος από τη Volotea το καλοκαίρι
Αεροπορικές εταιρείες

Νέο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Ζάκυνθος από τη Volotea το καλοκαίρι

Το νέο δρομολόγιο θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα, από τον Ιούνιο.

Η Volotea, ανακοινώνει το άνοιγμα νέας διαδρομής προς τη Ζάκυνθο από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, αρχής γενομένης τον Ιούνιο. Το νέο δρομολόηγιο, από τις 3 Ιουνίου 2021, θα προστεθεί στους ήδη υπάρχοντες τρεις προορισμούς (Μύκονος, Σαντορίνη και Ηράκλειο) και θα λειτουργεί δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει συνολικά 68.000 θέσεις για το καλοκαίρι του 2021 από τη Θεσσαλονίκη, μια αύξηση 269% σε σύγκριση με το 2020. Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα στο volotea.com.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση που συνεχίζουμε την ανάπτυξή μας στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και προσθέτουμε αυτήν τη νέα διαδρομή στο υπάρχον δίκτυό μας, προσφέροντας συνολικά 13.600 θέσεις σε αυτήν τη νέα σύνδεση το διάστημα Ιουνίου – Οκτωβρίου. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τις καλοκαιρινές μας δραστηριότητες μεταξύ αυτών των δύο αεροδρομίων με τα καλύτερα δυνατά μέτρα υγείας και ασφάλειας”, δήλωσε η Valeria Rebasti, Country Manager Ιταλίας & ΝΑ Ευρώπης της Volotea.

Στο αεροδρόμιο και στο αεροσκάφος του, η Volotea εγγυάται μια ασφαλή εμπειρία, με αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και μέτρα που ελέγχονται από την Bureau Veritas.

Για όλες τις πτήσεις που έχουν γίνει κράτηση στο volotea.com έως τις 30 Απριλίου, η αεροπορική εταιρεία προσφέρει δωρεάν αλλαγή εισιτηρίων έως και 7 ημέρες πριν από την αναχώρηση, για όλες τις αναχωρήσεις έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2021. Η Volotea θα επιστρέψει πλήρως τα εισιτήρια σε περίπτωση θετικού τεστ PCR έως και 14 ημέρες πριν από την πτήση.

Το πρόγραμμα πτήσεων της εταιρείας υπόκειται στους υγειονομικούς όρους και τους περιορισμούς των αρχών των ευρωπαϊκών χωρών και ενδέχεται να αλλάξει.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024