Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέο δρομολόγιο της Etihad Airways από Άμπου Ντάμπι προς Μαλαισία
Αεροπορικές εταιρείες

Νέο δρομολόγιο της Etihad Airways από Άμπου Ντάμπι προς Μαλαισία

Η παρούσα συμφωνία κοινού κωδικού της Etihad Airways με την Malaysia Airlines θα επεκταθεί και στο επιπλέον καθημερινό δρομολόγιο, παρέχοντας απρόσκοπτη σύνδεση μέσω των κόμβων τους στο Άμπου Ντάμπι και στη Κουάλα Λουμπούρ αντίστοιχα.

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, από τις 15 Ιουλίου θα προσθέσει μία επιπλέον ημερήσια πτήση μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Κουάλα Λουμπούρ εκτελώντας πλέον το δρομολόγιο δύο φορές την ημέρα.

Στο νέο δρομολόγιο θα προστεθούν 1.400 νέες θέσεις την εβδομάδα, αυξάνοντας τη χωρητικότητα κατά 23%. Η Etihad Airways θα μπορεί να προσφέρει καλύτερες διασυνδέσεις πτήσεων στο παγκόσμιο δίκτυό της και να ενθαρρύνει την ανάπτυξη του τουρισμού και του εμπορίου.
 
Ο James Hogan, πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε πως το “διπλό” καθημερινό δρομολόγιο θα συνεισφέρει στην ήδη σημαντική και αυξανόμενη ζήτηση των επιβατών και μεταφορών εμπορευμάτων μεταξύ Μαλαισίας και Άμπου Ντάμπι και πέρα από τον Κόλπο, τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη.

“Έχουμε απολαύσει την υποστήριξη των επαγγελματιών και τουριστών επιβατών σε κάθε πλευρά του δρομολογίου. Περισσότεροι από 1 εκατ. επιβάτες έχουν ταξιδέψει με την Etihad Airways από και προς τη Μαλαισία από την αρχή του δρομολογίου μας τον Ιανουάριο του 2007.
 
Τα δύο καθημερινά δρομολόγια της αεροπορικής εξυπηρετούν την παγκόσμια ζήτηση πτήσεων μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Μαλαισίας παρέχοντας στους επιβάτες μας καλύτερες επιλογές στις ώρες των πτήσεων.
 
Οι επιβάτες από τη Μαλαισία θα απολαύσουν μικρότερους χρόνους διασύνδεσης από το Άμπου Ντάμπι και πιο άνετη πρόσβαση στην Ευρώπη. Οι επιβάτες από άλλα σημεία του δικτύου της Etihad Airways θα επωφεληθούν από το πρόσθετο καθημερινό δρομολόγιο στη Μαλαισία και τις καλύτερες συνδέσεις από το Άμπου Ντάμπι”.
 
Ο κ. Hogan επεσήμανε τις ευκαιρίες για ανάπτυξη των επιχειρηματικών ταξιδιών και του εμπορίου, αποτέλεσμα της αυξημένης συχνότητας πτήσεων, των θέσεων και της χωρητικότητας εμπορευμάτων.
 
“Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι ο πιο σημαντικός συνεργάτης της Μαλαισίας στην περιοχή του Κόλπου με αύξηση του εμπορίου κατά 20% μεταξύ 2011 και 2012. Η επιπλέον χωρητικότητα λόγω των δύο καθημερινών δρομολογίων θα παρέχει σημαντικές νέες ευκαιρίες για τον ιδιαιτέρως πετυχημένο εμπορευματικό τομέα της αεροπορικής, το Etihad Cargo”.
 
Οι δύο καθημερινές πτήσεις θα πραγματοποιούνται από δύο αεροσκάφη Airbus A330-200 με 18 διαθέσιμες θέσεις στην Business Class και 236 στην Economy Class. Το αεροσκάφος θα λειτουργήσει μέσω προγράμματος μίσθωσης (dry lease) με την συνεργαζόμενη αεροπορική εταιρεία Jet Airways.

Δρομολόγιο Άμπου Ντάμπι, σε ισχύ από τις 15 Ιουλίου 2013 

Τρέχον ημερήσιο δρομολόγιο: EY416

 

AUH

KUL

02:30

13:50

KUL

AUH

20:35

23:20

Δεύτερο ημερήσιο δρομολόγιο: EY413

 

AUH

KUL

11:05

22:40

KUL

AUH

03:25

06:30

 Η παρούσα συμφωνία κοινού κωδικού της Etihad Airways με τη Malaysia Airlines θα επεκταθεί και στο επιπλέον καθημερινό δρομολόγιο, παρέχοντας απρόσκοπτη σύνδεση μέσω των κόμβων τους στο Άμπου Ντάμπι και στη Κουάλα Λουμπούρ αντίστοιχα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024