Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΟ Jaber Mohamed διορίζεται διευθυντής της Emirates σε Ελλάδα και Αλβανία
Αεροπορικές εταιρείες

Ο Jaber Mohamed διορίζεται διευθυντής της Emirates σε Ελλάδα και Αλβανία

Ο Jaber Mohamed, νέος διευθυντής της Emirates σε Ελλάδα και Αλβανία, είναι κάτοχος πτυχίου Νομικής από το Πανεπιστήμιο της Sharjah στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και μεταπτυχιακού τίτλου από το Ίδρυμα Δικαστικών Μελετών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η Emirates ανακοινώνει το διορισμό του Jaber Mohamed στη θέση του διευθυντή της Emirates σε Ελλάδα και Αλβανία. Ο κ. Mohamed εντάχθηκε στο δυναμικό της Emirates το 2010, ως μέλος του επιτυχημένου Εθνικού Προγράμματος Εμπορικής Διαχείρισης των ΗΑΕ της αεροπορικής εταιρείας. Στη συνέχεια διορίστηκε διευθυντής για την Κύπρο, θέση που κατείχε τα τελευταία δύο χρόνια.

“Η Αθήνα αποτελεί ένα σημαντικό σταθμό για τους επιβάτες της Emirates που ταξιδεύουν είτε για επαγγελματικούς, είτε για λόγους αναψυχής, καθώς και για τις υπηρεσίες εμπορευματικών μεταφορών, όντας ταυτόχρονα κερδοφόρος για την εταιρεία. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για τα νέα μου καθήκοντα ως διευθυντής της Emirates στην Ελλάδα”, δήλωσε ο κ. Mohamed.

“Μετά από 18 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας στην Ελλάδα, η βασική μας προτεραιότητα παραμένει η διατήρηση της δυναμικής μας στην εγχώρια αγορά, με στόχο να εξυπηρετούμε ακόμα περισσότερους προορισμούς του παγκόσμιου δικτύου μας προς το Ντουμπάι και άλλους προορισμούς στην Ασία, Αυστραλασία, Άπω Ανατολή και Αφρική. Ο σύγχρονος στόλος αεροσκαφών μας, η αυξημένη χωρητικότητα μεταφερόμενου εμπορευματικού φορτίου, καθώς και το εκτεταμένο δίκτυο προορισμών, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας, Ινδίας, Νότιας Αφρικής και Αυστραλασίας, υποστηρίζουν τις συνδέσεις των επιβατών και δημιουργούν εξαίρετους εμπορικούς δεσμούς για εισαγωγές και εξαγωγές μεταξύ της Ελλάδας και του υπόλοιπου κόσμου”.

Ο Jaber Mohamed είναι κάτοχος πτυχίου Νομικής από το Πανεπιστήμιο της Sharjah στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και μεταπτυχιακού τίτλου από το Ίδρυμα Δικαστικών Μελετών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ο κ. Mohammad Sarhan, που κατείχε τη θέση του διευθυντή της Emirates στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια, διορίστηκε διευθυντής της Emirates στο Βιετνάμ.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023