Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΟ οίκος Air France – KLM ετοιμάζει το στρατηγικό πλάνο των Κυπριακών Αερογραμμών
Αερομεταφορές

Ο οίκος Air France – KLM ετοιμάζει το στρατηγικό πλάνο των Κυπριακών Αερογραμμών

Στον οίκο Air France – KLM Europe, ανέθεσαν οι Κυπριακές Αερογραμμές την ετοιμασία του νέου στρατηγικού τους σχεδίου, με στόχο να οδηγήσει στην επιβίωση του εθνικού αερομεταφορέα της Κύπρου.

Την επιλογή της Air France – KLM Europe, για τη σύνταξη του νέου στρατηγικού σχεδίου των Κυπριακών Αερογραμμών ανακοίνωσε ο νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών κ. Σταύρος Σταύρου σε συνάντησή του με το Κίνημα των Οικολόγων.

Σε ανακοίνωσή τους, οι Οικολόγοι αναφέρουν: “Ο νέος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών κ. Σταύρος Σταύρου είχε χτες συνάντηση με αντιπροσωπία της Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος οικολόγων Περιβαλλοντιστών στα κεντρικά γραφεία του κινήματος στη Λευκωσία.

Στη συνάντηση έγινε ενημέρωση για τη σημερινή κατάσταση των Κυπριακών Αερογραμμών και την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου να αναθέσει στον οίκο Air France-KLM την εποπτεία της μελέτης για τη σωτηρία της εταιρείας.

Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών θεωρεί ότι για να υπάρχει έστω και μια αμυδρή ελπίδα σωτηρίας του ‘εθνικού αερομεταφορέα’, πρέπει να επιδειχθεί από όλους τους εμπλεκόμενους σοβαρότητα, ευθύνη και αλτρουισμός. Η αδράνεια, η υστεροβουλία και η εξυπηρέτηση συντεχνιακών συμφερόντων δεν βοηθούν. Ελπίζουμε επιτέλους να ακούσουν τη φωνή μας”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024