Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΟι διεθνείς πτήσεις προς το Ουζμπεκιστάν ξεκίνησαν ξανά από την Sichuan της ΝΔ Κίνας
Νέες πτήσεις

Οι διεθνείς πτήσεις προς το Ουζμπεκιστάν ξεκίνησαν ξανά από την Sichuan της ΝΔ Κίνας

Ανοίγουν οι διεθνείς αεροπορικές πτήσεις από την Κίνα και τα αεροδρόμια της χώρας επανέρχονται στη φυσιολογική τους κινηση.

Μια απευθείας πτήση από την Chengdu, στην επαρχία Sichuan της νοτιοδυτικής Κίνας, προς την Τασκένδη, την πρωτεύουσα του Ουζμπεκιστάν, ξεκίνησε τη Δευτέρα, μειώνοντας τη διάρκεια πτήσης μεταξύ των δύο πόλεων σε λιγότερο από έξι ώρες, σύμφωνα με το silkroadgreek.gr

Η πτήση εκτελείται από την κινεζική αεροπορική εταιρία Zhejiang Loong Airlines Co., Ltd. στο διεθνές αεροδρόμιο Chengdu Tianfu. Τρία δρομολόγια μετ’ επιστροφής προγραμματίζονται κάθε εβδομάδα, Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Καθώς όλες οι διεθνείς πτήσεις ξεκίνησαν να λειτουργούν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Chengdu Tianfu, οι αεροπορικές εταιρείες έχουν επιταχύνει τον ρυθμό επανέναρξης, προσθήκης και ανοίγματος διεθνών αεροπορικών δρομολογίων.

Από την περασμένη Κυριακή, ο αριθμός των εισερχόμενων και εξερχόμενων πτήσεων στο αεροδρόμιο του Chengdu φέτος έφτασε τις 3.262, σημειώνοντας αύξηση 31,8% σε ετήσια βάση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024