Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΟλλανδία: Ακυρώθηκε πτήση της Ryanair λόγω 'απειλητικής επιστολής'
Αεροπορικές εταιρείες

Ολλανδία: Ακυρώθηκε πτήση της Ryanair λόγω 'απειλητικής επιστολής'

Οι επιβάτες αναγκάστηκαν να εκκενώσουν το Boeing 737-800 με προορισμό το Εδιμβούργο. Το αεροσκάφος ερευνήθηκε από αστυνομικούς και εκπαιδευμένους σκύλους.

Μια πτήση της Ryanair με προορισμό το Εδιμβούργο ακυρώθηκε χθες το απόγευμα, εξαιτίας μιας “απειλητικής επιστολής”.

Οι επιβάτες αναγκάστηκαν να εκκενώσουν το Boeing 737-800 που βρισκόταν στο αεροδρόμιο του Eindhoven της Ολλανδίας, το οποίο είχε προγραμματιστεί να απογειωθεί στις 8.10 μ.μ (τοπική ώρα).

Στο αεροπλάνο βρέθηκε μία επιστολή, που σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, “απειλούσε” για βόμβα. Το αεροσκάφος ερευνήθηκε από αστυνομικούς και εκπαιδευμένους σκύλους, σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ.

Το αεροδρόμιο δεν έκλεισε, ωστόσο άλλα αεροσκάφη δε θα μπόρεσαν να εισέλθουν στην συγκεκριμένη πύλη που βρίσκεται το Boeing 737-800, πριν αυτό απομακρυνθεί τελείως από το σημείο.

Οι επιβάτες άλλων πτήσεων, οι οποίες προσγειώθηκαν την ώρα του επριστατικού αντιμετώπισαν και αυτοί σημαντικές καθυστερήσεις, καθώς δεν του επετράπη να αποβιβαστούν από τα αεροπλάνα τους, έως ότου η “Koninklijke Marechaussee”, αστυνομική ομάδα που συνεργάζεται με τον ολλανδικό στρατό και είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια στα αεροδρόμια δώσει το ‘πράσινο φως”. Επιπλέον, κάποιες πτήσεις αναγκάστηκαν να ανακατευθυνθούν στο αεροδρόμιο Schiphol, σύμφωνα με το NOS.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024