Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΌμιλος Goldair: Αύξηση κύκλου εργασιών 3,5% και εξυπηρέτηση 6,3% περισσότερων πτήσεων το 2015
Αερομεταφορές

Όμιλος Goldair: Αύξηση κύκλου εργασιών 3,5% και εξυπηρέτηση 6,3% περισσότερων πτήσεων το 2015

Η Goldair Handling ανανέωσε το 2015 τις συνεργασίες με ήδη υπάρχοντες πελάτες (Air Baltic, Air France- KLM, American Airlines, Arkia, Emirates, LOT, Primera), ενώ επίσης πρόσθεσε στο πελατολόγιο της νέους συνεργάτες, όπως Corendon Turkish, Dniproavia, Katekavia, Orbest, Royal flight και Royal Wings.

Το τρέχον έτος για τον Όμιλο Goldair υπήρξε μια χρονιά προσπάθειας συντήρησης των όσων έχουν επιτευχθεί μέχρι σήμερα, διατήρησης των υφιστάμενων θέσεων εργασίας και σημαντικών εξελίξεων στους κλάδους που δραστηριοποιούνται οι εταιρείες του ομίλου.

Επίγεια εξυπηρέτηση αεροδρομίων
Για την Goldair Handling το 2015 ήταν μια επιτυχημένη χρονιά τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στη διεθνή. Πιο αναλυτικά, το 2015 στην Ελλάδα, η εταιρεία πέτυχε αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 3,5%, εξυπηρετώντας 6,3% περισσότερες πτήσεις και διατηρώντας το μερίδιο αγοράς της καθώς και τις θέσεις εργασίας, τόσο στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Δ.Α.Α.) όσο και στα 25 Περιφερειακά Αεροδρόμια.

Συγχρόνως, η Goldair Handling ανανέωσε τις συνεργασίες με ήδη υπάρχοντες πελάτες (Air Baltic, Air France-KLM, American Airlines, Arkia, Emirates, LOT, Primera), ενώ επίσης πρόσθεσε στο πελατολόγιο της νέους συνεργάτες, όπως Corendon Turkish, Dniproavia, Katekavia, Orbest, Royal flight και Royal Wings.

Σε διεθνές επίπεδο, με πλήρη επιτυχία ξεκίνησε η συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες Qatar Airways και Kenyan Airways στο αεροδρόμιο Αντίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας, στα πλαίσια της συνεργασίας με την τοπική εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης, ICAS, σαουδαραβικών συμφερόντων.
 
Επίσης, η ευρωπαϊκή συμμαχία εταιρειών επίγειας εξυπηρέτησης ground.net, της οποίας η Goldair Handling είναι ιδρυτικό μέλος, καλωσόρισε δύο νέα μέλη, τις εταιρείες Aviator (Σκανδιναβία) και GH Italia (Ιταλία), διευρύνοντας πλέον το δίκτυο κάλυψης, σε 66 ευρωπαϊκά αεροδρόμια, σε 11 χώρες.
 
Ακόμα, ενισχύοντας την επένδυση στην εξωστρέφεια, συμμετέχει σε διεθνές consortium για την απόκτηση της 4ης άδειας επίγειας εξυπηρέτησης στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μουμπάι στην Ινδία.

Το 2015, υπήρξαν σημαντικές διακρίσεις για την Goldair Handling, όπως μεταξύ άλλων:

  • Αναδείχθηκε στις κορυφαίες επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, μετά από έρευνα της ICAP και κατατάχθηκε στην 37η θέση των επιχειρήσεων με τον μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού.
  • Βραβεύθηκε ως η Καλύτερη Εταιρεία Επίγειας Εξυπηρέτησης αεροσκαφών και επιβατών της χρονιάς 2014 σε διεθνές επίπεδο, στο πλαίσιο της απονομής των 3ων Διεθνών Βραβείων του κλάδου των αερομεταφορών που έλαβε χώρα στη Γενεύη από το διεθνώς αναγνωρισμένο web portal Air Transport News.
  • Τιμήθηκε από τις αεροπορικές εταιρείες Aegean Airlines για την Αθήνα και SAS για τα Χανιά με τους τίτλους “Passenger Growth Station” και “Overall Special Achievements”, αντίστοιχα.

Τέλος, η Goldair Handling αναμένεται να εξυπηρετήσει έως το τέλος του τρέχοντος χρόνου, περισσότερες από 110.000 πτήσεις, 22 εκατ. επιβάτες και 40.999 τόνους εμπορευμάτων (σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο).

Αντιπροσώπευση αεροπορικών εταιρειών και τουρισμός
H Goldair συνεχίζειτην παραδοσιακή της δραστηριότητα, αντιπροσωπεύοντας συνολικά περισσότερες από 25 ξένες αεροπορικές εταιρείες, τόσο για τη μεταφορά επιβατών όσο και εμπορευμάτων. Η Goldair Tourism ενισχύει συνεχώς την θέση της στο κομμάτι του Corporate Travel & Marine με έναρξη νέων συνεργασιών σε όλους τους κλάδους επιχειρήσεων, με θετική ανταπόκριση από μεγάλες βιομηχανικές, εμπορικές, τραπεζικές και ναυτιλιακές εταιρείες ενώ διατηρείται σε σταθερή πορεία η δραστηριοποίηση της στην οργάνωση εταιρικών ταξιδιών στο φαρμακευτικό κλάδο.
 
Η Goldair Congress το 2015 διοργάνωσε μια πλειάδα ιατρικών ημερίδων και συνεδρίων, πανελλήνιων, πανευρωπαϊκών και παγκόσμιων, με ναυαρχίδα την εξαιρετικά επιτυχή διοργάνωση του 5ο Παγκόσμιου Συνεδρίου της Διεθνούς Ακαδημίας Στοματικής Ογκολογίας στην Βραζιλία, με παραπάνω από 800 συμμετέχοντες. Με επιτυχία στέφθηκε επίσης και το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής – Διαιτολογίας με 2.200 συμμετέχοντες και το 22ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εκπαίδευσης Κωφών που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην χώρα μας με συμμετοχή 1000 συνέδρων από 70 χώρες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024