Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠέμπτη επιτυχημένη χρονιά για το πρόγραμμα ‘Fly me to the Moon’ στο Αεροδρόμιο της Αθήνας
Αεροδρόμια

Πέμπτη επιτυχημένη χρονιά για το πρόγραμμα ‘Fly me to the Moon’ στο Αεροδρόμιο της Αθήνας

Το Εθνικό Θέατρο, η γνωστή και καταξιωμένη Ελληνίδα τραγουδίστρια -τραγουδοποιός Μόνικα, η αγαπημένη και πολλά υποσχόμενη Κατερίνα Ντούσκα, 'Bollywood' στο αεροδρόμιο, αλλά και παραδοσιακά Χριστούγεννα με κάλαντα από όλη τη χώρα, είναι κάποιες από τις εκδηλώσεις που συνθέτουν το νέο πολιτιστικό πρόγραμμα του 'Fly me to the Moon 5'.

Το πολυβραβευμένο “Fly me to the Moon”, συνεχίζει με νέο κύκλο συναυλιών, χορευτικών παραστάσεων και άλλων καλλιτεχνικών δρώμενων, για πέμπτη συνεχή χρονιά. Το πρόγραμμα κάθε χρόνο ακολουθεί θεματικά το διάσημο τραγούδι και έτσι, μετά τους στίχους “Fly me to the moon” – “Let me play” και το “Αmong the stars”, ο νέος κύκλος προσκαλεί όλους να δουν πώς είναι να έχει κανείς πάντα ανοιξιάτικη διάθεση.

Το Εθνικό Θέατρο, η γνωστή και καταξιωμένη Ελληνίδα τραγουδίστρια -τραγουδοποιός Μόνικα, η αγαπημένη και πολλά υποσχόμενη Κατερίνα Ντούσκα, “Bollywood” στο αεροδρόμιο, αλλά και παραδοσιακά Χριστούγεννα με κάλαντα από όλη τη χώρα, είναι κάποιες από τις εκδηλώσεις που συνθέτουν το νέο πολιτιστικό πρόγραμμα του Fly me to the Moon 5, που επιστρέφει δυναμικά για να “απογειώσει” τη διάθεση των επιβατών και επισκεπτών του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, για ακόμα μια χρονιά.

Το Fly me to the Moon, αποτελεί συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών με την πλατφόρμα σύγχρονου πολιτισμού ελculture.

Περιλαμβάνει δύο βασικές ενότητες: το Μουσικοδρόμιο με τις αγαπημένες μουσικές Παρασκευές και το Perform in Art, όπου καλλιτέχνες εμπνέονται από το χώρο του αεροδρομίου, αυτοσχεδιάζουν και προσκαλούν το κοινό σε μια πρωτότυπη μουσική, εικαστική ή ακόμη και χορευτική εμπειρία.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Fly me to the Moon 5 περιλαμβάνει:

  • 21 Ιουλίου 2017: Perform in Art – Δόρα Στράτου
  • 22 Σεπτεμβρίου 2017: Perform in Art – Εθνικό Θέατρο – Μικρό Εθνικό
  • 13 Οκτωβρίου 2017: Μουσικοδρόμιο – Μόνικα
  • 24 & 31 Δεκεμβρίου 2017: Perform in Art – Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις
  • 14 Φεβρουαρίου 2018: Perform in Art – Bollywood
  • 20 Απριλίου 2018: Μουσικοδρόμιο – Κατερίνα Ντούσκα

Σε ειδική εκδήλωση, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα, θα συμμετάσχει η Εθνική Λυρική Σκηνή.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024