Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΠέντε νέα αεροσκάφη εντάσσονται στο στόλο της Emirates τον φετινό Δεκέμβριο
Αεροπορικές

Πέντε νέα αεροσκάφη εντάσσονται στο στόλο της Emirates τον φετινό Δεκέμβριο

Η παγκόσμια επέκταση της Emirates συνεχίζεται, καθώς μεγαλώνει ο στόλος των αεροσκαφών τύπου A380 και Boeing 777.

Ο υπάρχων στόλος της Emirates θα αυξηθεί κατά 5 αεροσκάφη εντός του Δεκεμβρίου, καθώς η αεροπορική εταιρεία προσθέτει 3 νέα αεροσκάφη τύπου Α380 και 2 νέα Boeing 777. Διατηρώντας τη δυναμική της, ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, ήδη ένα Α380 και ένα Boeing 777 έχουν ενταχθεί στο στόλο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου, ενώ τα υπόλοιπα τρία θα προστεθούν μέχρι το τέλος του μήνα.

Οι νέες προσθήκες στο στόλο σηματοδοτούν την άφιξη του 118ου και 119ου αεροσκάφους Boeing της Emirates και του 28ου, 29ου και 30ού αεροσκάφους τύπου Α380, αντίστοιχα. Ως ο μεγαλύτερος φορέας εκμετάλλευσης αεροσκαφών A380 και Boeing 777 στον κόσμο, οι προσθήκες των νέων αεροσκαφών της Emirates θα υποστηρίξουν το αναπτυσσόμενο δίκτυο δρομολογίων της. Ο κατάλογος των πόλεων που εξυπηρετεί η Emirates επεκτείνεται περαιτέρω με δύο νέους προορισμούς το Δεκέμβριο – τη Λυών στη Γαλλία και το Πουκέτ στην Ταϊλάνδη. Επιπλέον, τα δρομολόγια στη Βαρσοβία (Πολωνία) και το Αλγέρι (Αλγερία), θα ξεκινήσουν εντός του πρώτου τριμήνου του 2013.

“Η προσθήκη ενός νέου αεροσκάφος στο στόλο, για οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία, απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό και σωστή υλικοτεχνική υποστήριξη”, δήλωσε ο Adel Al Redha, Emirates Executive Vice-President of Engineering and Operations. “Ωστόσο, η προσθήκη πέντε νέων αεροσκαφών στη διάρκεια ενός μήνα αποτελεί ένα πραγματικό επίτευγμα. Πέρα από τον ακριβή σχεδιασμό που προηγείται για την ένταξη αυτών των αεροσκαφών στο δίκτυο προορισμών της Emirates, τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την επαγγελματική ομάδα του πληρώματος πτήσης και θαλάμου επιβατών, τους μηχανικούς, το αεροδρόμιο και το προσωπικό επίγειας εξυπηρέτησης.

Συγχαίρω τις ομάδες μας για τη συνεργασία και τον επαγγελματισμό τους στην ομαλή ένταξη των αεροσκαφών αυτών στις υπηρεσίες μας, Επιπλέον, για την αφοσίωσή τους στο να διασφαλίσουν για τους επιβάτες μας την εμπειρία που προσφέρουν οι τελευταίας τεχνολογίας καινοτομίες στην επίπλωση καμπίνας και οι βραβευμένες υπηρεσίες μας, κάθε μέρα, σε κάθε πτήση των 128 προορισμών που εξυπηρετούμε σε έξι ηπείρους”, πρόσθεσε.

Προσφέροντας μια ασυναγώνιστη εμπειρία, το αεροσκάφος A380 της Emirates παραμένει εξαιρετικά δημοφιλές για τους επιβάτες. Πιο συγκεκριμένα, κερδίζει επαίνους για τα μοναδικά χαρακτηριστικά του, όπως το σαλόνι του αεροσκάφους και τα shower spas, καθώς επίσης και για το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει- που είναι διαθέσιμο σε όλο το στόλο αεροσκαφών της Emirates- σε κάθε κατηγορίας θέσης και κάθισμα με περισσότερα από 1.400 κανάλια ψυχαγωγίας.

Προσεκτικά κατασκευασμένα για δρομολόγια υψηλής ζήτησης, όπου απαιτείται επιπλέον χωρητικότητα, τα αεροσκάφη τύπου Α380 της Emirates, μειώνουν τη συμφόρηση στα αεροδρόμια και ηγούνται της βιομηχανίας σε ήσυχες και φιλικές προς το περιβάλλον δραστηριότητες.

Η Emirates διαθέτει το μεγαλύτερο στόλο αεροσκαφών τύπου Α380 στον κόσμο που εξυπηρετούν σήμερα προορισμούς όπως Άμστερνταμ, Όκλαντ, Μπανγκόκ, Πεκίνο, Χονγκ Κονγκ, Τζέντα, Κουάλα Λουμπούρ, Λονδίνο (Χίθροου), Μάντσεστερ, Μελβούρνη, Μόσχα, Μόναχο, Νέα Υόρκη (JFK), Παρίσι, Ρώμη, Σεούλ, Σαγκάη, Σιγκαπούρη, Σύδνεϋ, Τόκιο και Τορόντο. Στις αρχές του 2013, η Emirates θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο Ντουμπάι με την πρώτη πλήρως συμβατή με αεροσκάφη τύπου A380 εγκατάσταση στον κόσμο, στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

Με 191 αεροσκάφη στο στόλο της κι έχοντας σε παραγγελία επιπλέον 209, συμπεριλαμβανομένων 70 ακόμα Boeing 777, το πρώτο B777 της Emirates παρελήφθη το 1996. Σήμερα, ως ο μεγαλύτερος διαχειριστής αεροσκαφών 777 στον κόσμο και ως η μόνη αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως που έχει στο στόλο της όλα τα μοντέλα της οικογένειας Boeing 777, συμπεριλαμβανομένου του 777 Freighter, τα αεροσκάφη Boeing της Emirates προσφέρουν την αξιοπιστία, απόδοση και οικονομική λειτουργία που απαιτεί η Emirates για να υποστηρίξει τα στρατηγικά σχέδια ανάπτυξής της. Ως το μεγαλύτερο δικινητήριο αεροσκάφος στον κόσμο, το Boeing 777 παραμένει ένα από τα αγαπημένα των επιβατών. Όλα τα νέα αεροσκάφη 777 της Emirates είναι εξοπλισμένα με το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, με προσωπικές οθόνες τηλεόρασης 27 ιντσών για την Πρώτη, 20 ιντσών για τη Διακεκριμένη και 12,1 ιντσών για την Οικονομική Θέση. Επιπλέον, οι οθόνες διαθέτουν το νέο, ενισχυμένο Graphical User Interface (GUI- Γραφικό Περιβάλλον Χρήστη), το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να ανακαλύψουν το πλήρες σύστημα ψυχαγωγίας, όπως σε μια συσκευή tablet, “περνώντας” (“swiping”) ή “κυλώντας” (“scrolling”) μέσα από μία τεράστια βιβλιοθήκη με περισσότερα από 1.400 κανάλια Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Τα αεροσκάφη τύπου Α380 και Boeing 777 αποδεικνύουν τη δέσμευση της Emirates για τη λειτουργία ενός σύγχρονου στόλου αεροσκαφών και την διαβεβαίωση ότι πρόκειται για μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024