Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΠληροφορίες για τρομοκρατικό χτύπημα ακυρώνουν πτήσεις της Emirates
Αερομεταφορές

Πληροφορίες για τρομοκρατικό χτύπημα ακυρώνουν πτήσεις της Emirates

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν πληροφορίες ότι γυναίκες από την Τυνησία, ή γυναίκες που ταξιδεύουν με διαβατήρια Τυνησίας είναι πιθανό να προκαλέσουν 'πράξεις τρομοκρατίας' στη χώρα του Περσικού Κόλπου, μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Τυνησίας.


Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διαθέτουν πληροφορίες ότι γυναίκες από την Τυνησία, ή γυναίκες που ταξιδεύουν με διαβατήρια Τυνησίας είναι πιθανό να προκαλέσουν “πράξεις τρομοκρατίας” στην αναφερόμενη χώρα του Περσικού Κόλπου, μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Τυνησίας.

“Οι αρχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων διαθέτουν έγκυρες πληροφορίες ασφαλείας σχετικά με την πιθανότητα τρομοκρατικών επιθέσεων”, δήλωσε η εκπρόσωπος της Προεδρίας της Τυνησίας Saida Garrach.

Οι πληροφορίες αυτές αναφέρουν με τζιχαντιστές να επιστρέφουν από τη Συρία και το Ιράκ “υπάρχει πιθανότητα τρομοκρατικής επίθεσης που εμπλέκει είτε γυναίκες απο την Τυνησία είτε γυναίκες που φέρουν τυνησιακό διαβατήριο”, είπε η Garrach, αναφέροντας ακόμη ότι οι γυναίκες αυτές θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν και ψεύτικες ταυτότητες. Η Emirates έλαβε “σαφείς οδηγίες” να αρνηθεί σε Τυνήσιες την επιβίβαση σε αεροσκάφη της, προόσθεσε.

Οι επιβάτες δήλωσαν ότι η μόνη εξήγηση που τους δόθηκε από το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας ήταν ότι γυναίκες με διαβατήρια Τυνησίας δεν μπορούν να ταξιδέψουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Οι τυνησιακές αρχές μεσολάβησαν αρκετές φορές τις τελευταίες αυτές ημέρες ώστε να βοηθήσουν Τυνήσιους πολίτες, τόσο στην Τυνησία όσο και στο Άμπου Ντάμπι και τη Βυρητό. Σε απάντηση σε αυτήν την κίνηση των ΗΑΕ, η Τυνησία διέκοψε την περασμένη Κυριακή τις πτήσεις της Emirates από Τυνησία προς Ντουμπάι.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

11/12/2023
08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023