Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΠτήσεις Κυπριακών Αερογραμμών – Virgin για Μάντσεστερ, Εδιμβούργο και Άμπερντην
Αεροπορικές εταιρείες

Πτήσεις Κυπριακών Αερογραμμών – Virgin για Μάντσεστερ, Εδιμβούργο και Άμπερντην

Οι πτήσεις κοινού κωδικού Kυπριακών Αερογραμμών – Virgin Atlantic (CY –VS) μέσω του Heathrow προς και από το Μάντσεστερ ξεκίνησαν στις 31 Μαρτίου, για το Εδιμβούργο, αρχίζουν στις 5 Απριλίου και για το Άμπερντην στις 9 Απριλίου.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές διεύρυναν με πρόσφατη συμφωνία τη συνεργασία τους με τη Virgin Atlantic, ώστε μέσω Heathrow να εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό προς Μάντσεστερ, Εδιμβούργο και Άμπερντην με αποβίβαση και επιβίβαση των επιβατών στα αεροπλάνα των δύο εταιρειών μέσω Heathrow από το Terminal 1.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Κυπριακών Αερογραμμών, οι πτήσεις κοινού κωδικού Kυπριακών Αερογραμμών – Virgin Atlantic (CY –VS) μέσω του Heathrow προς και από το Μάντσεστερ ξεκινούν στις 31 Μαρτίου, για το Εδιμβούργο, αρχίζουν στις 5 Απριλίου και για το Άμπερντην στις 9 Απριλίου.

Περαιτέρω οι Κυπριακές ΑερογραμμέςΑ αναφέρουν ότι η συχνότητα των πτήσεων της Virgin Atlantic προς και από τις τρεις πόλεις θα εκπλήξει ευχάριστα το ταξιδιωτικό κοινό και διευκρινίζουν ταυτόχρονα ότι οι επιβάτες θα έχουν επίσης την επιλογή να διακόπτουν το ταξίδι τους, με παραμονή στο Λονδίνο, χρησιμοποιώντας το ίδιο εισιτήριο.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές πραγματοποιούν πτήσεις κοινού κωδικού με την Virgin Atlantic από το 2011, όταν στις 12 Αυγούστου τέθηκε σε εφαρμογή η συμφωνία για πτήσεις μέσω Heathrow προς 2 αεροδρόμια της Νέας Υόρκης, τη Βοστώνη και το Λος Άντζελες και αντιστρόφως προς τη Λάρνακα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των Κυπριακών Αερογραμμών, η συμφωνία κοινού κωδικού προσφέρει νέες ταξιδιωτικές επιλογές στους επιβάτες και των δύο εταιρειών και επιτρέπει ένα απλοποιημένο διαδικαστικά ταξίδι σε αυτούς τους προορισμούς με τους επιβάτες να απολαμβάνουν την άνεση ενός και μόνο ελέγχου εδάφους και ζυγίσματος αποσκευών, είτε το ταξίδι ξεκινά από την Κύπρο, είτε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, είτε από και προς τους νέους προορισμούς του Ηνωμένου Βασιλείου που έχουν μόλις ενταχθεί στο πρόγραμμα της διευρυμένης πλέον συνεργασίας των δύο εταιρειών.

Ακόμη, οι Κυπριακές Αερογραμμές επιθυμούν να επαινέσουν τις πρόσφατες εξαγγελίες της ΠΑΣΥΠΙ, που αποκαλύπτουν την πρόθεσή των πιλότων της εταιρείας να συστρατευτούν με όλες τις δυνάμεις του τόπου στην υπερπροσπάθεια που καταβάλλεται από την κυβέρνηση και όλους τους επαγγελματικούς φορείς για αντιμετώπιση των δραματικών επιπτώσεων από τις αποφάσεις του Eurogroup.

Η εταιρεία συμφωνεί ταυτόχρονα με την θέση της ΠΑΣΥΠΙ ότι ο τουρισμός πρέπει να ενισχυθεί και να στηριχθεί και ότι οι Κυπριακές Αερογραμμές είναι ο φορέας που μπορεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια που προσφέρει αναζωογόνηση στην οικονομία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024