Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileQatar Airways: Νέα υπηρεσία Book Online Pay Offline μέσω του site
Αεροπορικές εταιρείες

Qatar Airways: Νέα υπηρεσία Book Online Pay Offline μέσω του site

Δυνατότητα πληρωμής Pay offline κατά τη διαδικασία κράτησης μέσω της ιστοσελίδας qatarairways.gr και πληρώνοντας κατόπιν στα γραφεία πόλεως ή αεροδρομίου, μέσα στα επιτρεπόμενα χρονικά περιθώρια.

Για όσους επιθυμούν την άνεση που προσφέρει η διαδικασία κράτησης εισιτήριων online μέσω της ιστοσελίδας της Qatar Airways, αλλά δε θέλουν να κάνουν χρήση πιστωτικής κάρτας, η αεροπορική εταιρεία πλέον προσφέρει στο κοινό της την ευελιξία επιλογής τρόπου πληρωμής. Απλά και εύκολα, επιλέγοντας Pay offline κατά τη διαδικασία κράτησης μέσω της ιστοσελίδας qatarairways.gr και πληρώνοντας κατόπιν στα γραφεία πόλεως ή αεροδρομίου, μέσα φυσικά στα επιτρεπόμενα χρονικά περιθώρια.

Έτσι ο επιβάτης επωφελείται από τα προνόμια της διαδικασίας κράτησης Online, δηλαδή χωρίς επιπρόσθετο τέλος κράτησης, άμεση πρόσβαση στις εκάστοτε προσφορές της εταιρείας, ευελιξία και διαθεσιμότητα που χαρίζει η χρήση της εταιρικής ιστοσελίδας (διαθέσιμη όλο το 24ώρο και όλη την εβδομάδα), πρόσβαση από παντού, αρκεί να υπάρχει Internet σύνδεση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024