Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςQuiz & Win: Νέος διαγωνισμός στο lufthansaexperts.com
Τουριστικοί πράκτορες

Quiz & Win: Νέος διαγωνισμός στο lufthansaexperts.com

Δωροεπιταγές για το Hard Rock Café είναι το έπαθλο του Μαρτίου στο διαγωνισμό του lufthansaexperts.com, Quiz & Win.

Οι μηνιαίοι online διαγωνισμοί του lufthansaexperts.com, αποκλειστικά και μόνο για ταξιδιωτικούς πράκτορες, συνεχίζονται και προσφέρουν συναρπαστικά δώρα.

Για το μήνα Μάρτιο, το Quiz έχει θέμα “North America Products & Services” και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες θα πρέπει να απαντήσουν σε τρία ερωτήματα σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται στις πτήσεις της Lufthansa, της Austrian Airlines και της SWISS.

Οι τουριστικοί πράκτορες μπορούν να ενημερωθούν για το προϊόν εν πτήσει των Lufthansa, Austrian Airlines και SWISS, να απαντήσουν σωστά στο νέο quiz και να μπουν στην κλήρωση για 12 δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ για το Hard Rock Cafe Athens. Μπορούν να τις εξαργυρώσουν για ένα γεύμα/δείπνο δύο ατόμων ή για την αγορά αξεσουάρ από το Rock shop του Hard Rock Café Athens. Για όσους διαμένουν εκτός Αθηνών, η εταιρεία φροντίζει την αποστολή των αξεσουάρ που θα διαλέξουν οι νικητές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024