Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςRyanair: Δωρεάν παραδοτέα αποσκευή 10κ. σε 2 εκατ. επιβάτες χωρίς προτεραιότητα
Αεροπορικές εταιρείες

Ryanair: Δωρεάν παραδοτέα αποσκευή 10κ. σε 2 εκατ. επιβάτες χωρίς προτεραιότητα

Η δωρεάν παραδοτέα αποσκευή των 10 κιλών ισχύει για επιβάτες με κράτηση πριν και κατά τις 31 Αυγούστου, για ταξίδι μετά την 1η Νοεμβρίου.

H Ryanair ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει δωρεάν μια παραδοτέα αποσκευή 10 κιλών στους 2 εκατ. επιβάτες δίχως προτεραιότητα, οι οποίοι έκαναν κράτηση πριν την 31η Αυγούστου για ταξίδι μετά την 1η Νοεμβρίου, την ημερομηνία στην οποία αρχίζει να διατίθεται η νέα υπηρεσία της πιο οικονομικής παραδοτέα αποσκευής των 10 κιλών, που πλέον θα εξαλείψει τις δωρεάν αποσκευές στην πύλη και μαζί τους τις καθυστερήσεις των πτήσεων. Οι 2 εκατομμύρια αυτοί πελάτες χωρίς προτεραιότητα έχουν ενημερωθεί μέσω email ότι μια δωρεάν παραδοτέα αποσκευή 10 κιλών έχει προστεθεί στην κράτησή τους.

Επιπροσθέτως, οι περίπου 50.000 επιβάτες που έκαναν κράτηση πριν την 31η Αυγούστου, αλλά αγόρασαν προτεραιότητα επιβίβασης (ως επιπλέον υπηρεσία) μετά την 1η Σεπτεμβρίου, αφού ανακοινώθηκε η νέα πολιτική στην 31η Αυγούστου, έλαβαν επιστροφή 8 ευρώ για την αγορά της προτεραιότητας και θα τους επιτραπεί να ταξιδέψουν με προτεραιότητα δωρεάν.

Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι επιβάτες χωρίς προτεραιότητα που έκαναν την κράτησή τους πριν την 31η Αυγούστου δε θα επηρεαστούν καθόλου από τη νέα υπηρεσία των 8 ευρώ παραδοτέας αποσκευής 10 κιλών που ισχύει από 1η Νοεμβρίου, καθώς θα μπορέσουν να παραδώσουν μια αποσκευή 10 κιλών στο check-in desk δωρεάν, την ημέρα του ταξιδιού τους.

Ο Chief Marketing Officer της Ryanair, Kenny Jacobs, δήλωσε: “Όλοι οι επιβάτες που έκαναν κράτηση πριν/και κατά την 31η Αυγούστου, δε θα αντιμετωπίσουν επιπλέον κόστος ή ταλαιπωρία καθώς σήμερα έλαβαν μια δωρεάν παραδοτέα αποσκευή 10 κιλών από την Ryanair, η οποία έχει προστεθεί στην κράτησή τους. Επιπλέον, προσβλέπουμε να καλωσορίσουμε τους 50,000 επιβάτες οι οποίοι ταξιδεύουν μετά την 1η Νοεμβρίου και έκαναν την κράτησή τους πριν την 31η Αυγούστου, οι οποίοι αγόρασαν προτεραιότητα κατά τις τελευταίες δυο εβδομάδες αλλά θα λάβουν τώρα την υπηρεσία αυτή δωρεάν.

Όλοι οι επιβάτες που κάνουν κράτηση μετά την 31η Αυγούστου έχουν επιλέξει την προτεραιότητα επιβίβασης με κόστος 6 ευρώ (η οποία τους επιτρέπει να μεταφέρουν δύο αποσκευές στην καμπίνα επιβατών) ή έχουν επιλέξει την υπηρεσία παραδοτέας αποσκευής 10 κιλών με κόστος 8 ευρώ, ή έχουν επιλέξει να μην πληρώσουν κανένα επιπλέον κόστος και να ταξιδέψουν με τη μικρή τσάντα τους –η οποία έχει μεγαλώσει σε διαστάσεις κατά 40%- από την 1η Νοεμβρίου.

Όπως πάντα, η Ryanair συνεχίζει να μειώνει το κόστος του ταξιδιού και ταυτόχρονα με τη νέα πολιτική αποσκευών από 1η Νοεμβρίου εξαλείφει τις δωρεάν αποσκευές στην πύλη και τις καθυστερήσεις των πτήσεων”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024