Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣημαντική διάκριση της Athens Flying Week στο European Airshow Council
Βραβεία

Σημαντική διάκριση της Athens Flying Week στο European Airshow Council

Η βράβευση ήρθε ως αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς για την επικοινωνιακή προώθηση της Athens Flying Week.

Η ομάδα της Athens Flying Week βραβεύτηκε με το Marketing Award κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου European Airshow Council, που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες από τις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου. Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Athens Flying Week, κ. Παναγιώτης Ποδηματάς.

Η βράβευση ήρθε ως αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς για την επικοινωνιακή προώθηση της Athens Flying Week στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό, καθώς η διεθνής φήμη που έχει αποκτήσει το Airshow και η επικοινωνία του σε κάθε γωνιά του κόσμου έφερε μεγάλο αριθμό ξένων επισκεπτών ενισχύοντας το τουριστικό προϊόν και τις επιδόσεις της χώρας για το 2022.

Με σχετική ανακοίνωση, «Η Athens Flying Week, εκφράζει την ικανοποίηση της και δεσμεύεται να ενισχύσει τις προσπάθειες της για τη διοργάνωση ακόμη πιο εντυπωσιακών Airshows, συνεχίζοντας την επιτυχημένη παράδοση που εδώ και δέκα χρόνια έχουν αγκαλιάσει εκατοντάδες χιλιάδες θεατές και φίλοι της αεροπορικής κουλτούρας. 

Ιδιαίτερη τιμή και χαρά για τη χώρα και την Athens Flying Week για το γεγονός ότι ο Δρ. Μανώλης Καραχάλιος, ιδρυτικό μέλος και Flight Display Director της εξελέγη πρόεδρος του European Airshow Council. Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και είμαστε σίγουροι ότι θα εκπροσωπήσει με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας στη μεγάλη αεροπορική οικογένεια της Ευρώπης.

Εφαρμόζοντας πάντοτε τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας και με εντυπωσιακές συμμετοχές από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και τις καλύτερες αεροπορίες του κόσμου, η Athens Flying Week αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του θεματικού τουρισμού στη χώρα μας και ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή Airshow με πιστούς θεατές που έρχονται στην Ελλάδα από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Η αναγνώριση των προσπαθειών μας από το European Airshow Council αποτελεί όχι μόνο επιβράβευση για τη σκληρή δουλειά όλων αυτών των ετών αλλά και υπόσχεση πως η Athens Flying Week θα επιστρέφει κάθε χρόνο μεγαλύτερη και πιο δυνατή, προσφέροντας σε όλους εσάς, θέαμα, συγκινήσεις και μοναδικές εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια και δηλώνουμε έτοιμοι να σας προσφέρουμε και φέτος ένα μοναδικό Airshow στην 11η Athens Flying Week, 2 & 3 Σεπτεμβρίου 2023, στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας».

Σημειώνεται πω τη διοργάνωση της Athens Flying Week ανέλαβε η Podimatas Group.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

27/03/2023
24/03/2023
23/03/2023
22/03/2023
21/03/2023
20/03/2023