Τελευταία νέα
HomeΑερομεταφορέςSKY express: στρατηγικές συμμαχίες με 18 κορυφαίους αερομεταφορείς
Αεροπορικές εταιρίες

SKY express: στρατηγικές συμμαχίες με 18 κορυφαίους αερομεταφορείς

Sky Express

Η SKY express επεκτείνει τις διεθνείς συνεργασίες της με 18 αεροπορικές εταιρείες, προσφέροντας διασύνδεση σε 160+ χώρες και μεταφέροντας πάνω από 1.000 επιβάτες εβδομαδιαίως.

Η SKY express συνεχίζει την ανοδική της πορεία με ενισχυμένο portfolio στρατηγικών interline συνεργασιών με τους μεγαλύτερους παγκόσμιους αερομεταφορείς, δημιουργώντας νέες προοπτικές διασύνδεσης της χώρας και περαιτέρω ενίσχυσης του εθνικού τουριστικού προϊόντος.

Ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα και πρακτικές, η SKY express έχει ήδη συνάψει συμφωνίες με 18 αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων είναι οι: Air France, American Airlines, Air Transat, Air Serbia, British Airways, Condor Airlines, Cyprus Airways, Delta Airlines, Easyjet, El AL Israel Airlines, Emirates, Etihad, KLM, Middle East Airlines, Qatar Airways, Royal Jordanian, Transavia και Turkish Airlines.

Μέσα από τις στρατηγικές της συμμαχίες, η SKY express προσφέρει τη δυνατότητα απρόσκοπτης διασύνδεσης με περισσότερες από 160 χώρες σε όλο τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, το 2023 ο αριθμός των μηνιαίων πτήσεων των interline partners της εταιρείας  ξεπέρασε τις 500.000  και η SKY express μετέφερε – σε εβδομαδιαία βάση- περισσότερους από 1.000 επιβάτες από όλο τον κόσμο μέσω του  Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Μέσα από τις στρατηγικές της συμμαχίες, η αεροπορική εταιρία προσφέρει τη δυνατότητα απρόσκοπτης διασύνδεσης με περισσότερες από 160 χώρες σε όλο τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, το 2023 ο αριθμός των μηνιαίων πτήσεων των interline partners της εταιρείας ξεπέρασε τις 500.000  και η SKY express μετέφερε – σε εβδομαδιαία βάση- περισσότερους από 1.000 επιβάτες από όλο τον κόσμο μέσω του  Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Η SKY express, μια ταχέως αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία, ενισχύει τη θέση της στην παγκόσμια αγορά μέσω στρατηγικών συνεργασιών με κορυφαίους αερομεταφορείς όπως οι Air France, Emirates και Delta Airlines. Με διασύνδεση σε περισσότερες από 160 χώρες και πάνω από 500.000 μηνιαίες πτήσεις μέσω των interline συνεργατών της, προσφέρει απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία στους επιβάτες της. Επιπλέον, η εταιρεία μεταφέρει πάνω από 1.000 επιβάτες εβδομαδιαίως μέσω του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, ενισχύοντας τον ελληνικό τουρισμό και την εθνική οικονομία.

Βίκυ Καραντζαβέλου
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024