Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςSkygreece Airlines: Απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Τορόντο και Μόντρεαλ
Αεροπορικές εταιρείες

Skygreece Airlines: Απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Τορόντο και Μόντρεαλ

Το καλοκαίρι του 2013 ξεκινούν απευθείας πτήσεις της Skygreece Airlines, οι οποίες θα συνδέουν την Αθήνα με τον Καναδά (Τοροντο και Μόντρεαλ). Το πτητικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί επισήμως μετά τις γιορτες των Χριστουγέννων.

Η ελληνοκαναδικών συμφερόντων αεροπορική εταιρεία Skygreece Airlines σκοπεύει να εντάξει στο πτητικό της πρόγραμμα απευθείας πτήσεις που θα συνδέουν την Αθήνα με τον Καναδά. Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν πιθανότατα το Μάιο του 2013 και το εβδομαδιαίο πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο πτήσεις (μία προς Τορόντο και μία προς Μόντρεαλ. Οι πτήσεις προς Νέα Υόρκη θα εκτελούνται 3 φορές την εβδομάδα. Στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι και η απευθείας αεροπορική σύνδεση με το Σικάγο, καθώς και η απευθείας σύνδεση της Αθήνας με τη Νότια Αφρική.

Τα αεροπλάνα που θα χρησιμοποιηθούν είναι τα Airbus A340-300. Η εταιρεία δηλώνει ότι το πλήρωμα καμπίνας θα είναι 100% ελληνικό και στόχος είναι και οι πιλότοι να είναι Έλληνες.

Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Τορόντο, στην κατοικία του Έλληνα πρεσβευτή στον Καναδά, Ελ. Αγγελόπουλου με τα στελέχη της εταιρείας. Την προσεχή εβδομάδα, η εταιρεία θα λειτουργήσει τα γραφεία της στο Μόντρεαλ και λίγο αργότερα στο Τορόντο, ενώ στη Νέα Υόρκη θα λειτουργήσουν το Φεβρουάριο. Το αντίστοιχο κατάστημα στην Αθήνα (στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”) έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία, ενώ τα κεντρικά της στην Αθήνα βρίσκονται στο Μαρκόπουλο.


Οι ιδρυτές της SkyGreece Airlines, Peter Chilakos, Fr. Nicholas Alexandris και Bill Alefantis.

Η Skygreece Airlines σκοπεύει να ξεκινήσει διαφημιστική καμπάνια από τον Ιανουάριο του 2013, ενώ για τη θερινή περίοδο σκοπεύει να συνδυάσει τις πτήσεις στον ελληνικό χώρο με κρουαζιέρες σε ελληνικά νησιά.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

08/06/2023
07/06/2023
06/06/2023
02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023