Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςSouth African Airways, η ‘coolest’ domestic αεροπορική εταιρεία στη Νότια Αφρική
Αεροπορικές εταιρείες

South African Airways, η ‘coolest’ domestic αεροπορική εταιρεία στη Νότια Αφρική

Η South African Airways λαμβάνει έναν αριθμό βραβείων κάθε χρόνο. Φέτος είναι ο ένατος χρόνος που η SAA ψηφίστηκε ως ένα από τα "coolest brands" στη Νότια Αφρική.

Η South African Airways (SAA) ψηφίστηκε ξανά από τους νέους της Νότιας Αφρικής ως η ‘coolest’ domestic αεροπορική εταιρεία, σε μία ετήσια τελετή βραβείων όπου παρουσιάζονται τα πιο δυναμικά brands.

“Η αποδοχή των νέων ατόμων είναι πολύ θερμή λίγο πριν τον εορτασμό της Ημέρας Νεολαίας στις 16 Ιουνίου στη Νότια Αφρική. Δείχνει πως δημιουργούμε θετική εντύπωση στους μελλοντικούς leaders και σε αυτούς που θα γίνουν πελάτες μας κατά τη διάρκεια του χρόνου.

Τα βραβεία αποδεικνύουν πως ο αερομεταφορέας μπορεί δικαιωματικά να λάβει τη θέση ως μία από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, παρ΄όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Επίσης, οι βραβεύσεις δημιουργούν ένα αίσθημα περηφάνιας στην αεροπορική από πελάτες και υπαλλήλους της αεροπορικής“, δήλωσε ο κ. Nico Bezuidenhout, Acting CEO της SAA.

Η South African Airways λαμβάνει έναν αριθμό βραβείων κάθε χρόνο. Φέτος είναι ο ένατος χρόνος που η SAA ψηφίστηκε ως ένα από τα “coolest brands” στη Νότια Αφρική.

Τα ενδέκατα Sunday Times Generation Next Survey Awards έλαβαν χώρα στο Sandton Convention Centre τη Παρασκευή 9 Μαΐου. Αυτά τα βραβεία αναγνωρίζουν τα καλύτερα και πιο κουλ brands στη Νότια Αφρική, με βάση τη γνώμη των νέων στη Νότια Αφρική.  

Η δημοσκόπηση που αναζητά τι σκέφτεται η επόμενη γενιά, αναγνωρίζει τα πιο αγαπημένα brands, προϊόντα και διασημότητες της Νότιας Αφρικής σε 72 κατηγορίες όπου ψηφίζουν πάνω από 5.400 νέοι ηλικίας 8-23 ετών.

Η μακρά λίστα βραβείων που η SAA λαμβάνει κάθε χρόνο εκτείνεται σε ένα φάσμα τομέων, από “Καλύτερος Αερομεταφορέας στην Αφρική” έως “Παροχή Υπηρεσιών εν πτήσει”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024