Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣτην γραμμή εκκίνησης οι απευθείας πτήσεις μεταξύ Κέρκυρας – Dubai
Αερομεταφορές

Στην γραμμή εκκίνησης οι απευθείας πτήσεις μεταξύ Κέρκυρας – Dubai

Κάθε Τετάρτη και Σάββατο θα πραγματοποιούνται οι απευθείας πτήσεις μεταξύ Κέρκυρας – Dubai.

Από το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023 μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιούνται δύο απευθείας πτήσεις την εβδομάδα, από την Κέρκυρα προς το Dubai, μέσω της Flydubai.

Με αφορμή την έναρξη των δρομολογίων, η Flydubai οργάνωσε ένα workshop, το οποίο παρουσιάζει το νησί των Φαιάκων στους κύριους ταξιδιωτικούς πράκτορες των ΗΑΕ.

Στο workshop που έλαβε χώρα σε συνεδριακή αίθουσα εντός των κεντρικών γραφείων της Flydubai, την παρουσίαση της Κέρκυρας ανέλαβαν εκ’ μέρους της Περιφέρειας η κ. Άντζελα Κροκίδη, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο κ. Χρήστος Κατσιγιάννης Δ/ντής Πωλήσεων & Marketing του ομίλου Βούλγαρη, εκπροσωπώντας την Ένωση Ξενοδόχων Κερκύρας.

Εκ μέρους της Fraport Hellas παρέστησαν η κ. Κατερίνα Πολάτου Airline Marketing & Development Manager και ο κ. Χάρης Φίλος Air Service Development Manager. Επίσης η Πρεσβεία της Ελλάδας εκπροσωπήθηκε από τον εμπορικό ακόλουθο της, κ. Δημήτρη Θωμόπουλο και την κ. Χρυσάνθη Λεβέντη.

Η παρουσίαση περιελάβανε πλούσιο φωτογραφικό υλικό συνοδευόμενο από videos με τα αξιοθέατα και τα ξενοδοχεία του νησιού, ενώ έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους 35 παρευρισκόμενους πράκτορες.

Στο τέλος της συνάντησης υπήρξε πλήθος ερωτήσεων από τους παρευρισκόμενους καθώς και κλήρωση όπου προσφέρθηκαν πακέτα δωρεάν διαμονής στο νησί μαζί με δωρεάν εισιτήρια που προσέφερε η Flydubai.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024