Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςSWISS: Νέες υπηρεσίες και τιμές προς Γενεύη με ή χωρίς αποσκευή
Αεροπορικές εταιρείες

SWISS: Νέες υπηρεσίες και τιμές προς Γενεύη με ή χωρίς αποσκευή

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2013 η SWISS επεκτείνει την κλίμακα των ναύλων της στις απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Γενεύη προσφέροντας ακόμα και τη δυνατότητα να ταξιδεύει κανεις μόνο με τη χειραποσκευή του.

Geneva Economy Light
Για περισσότερη ευελιξία και τη δυνατότητα να ταξιδεύει κανείς μόνο με τη χειραποσκευή του τότε μπορεί να επωφεληθεί από τους ακόμα χαμηλότερους ναύλους, “Geneva Economy Light”.

Geneva Economy Flex
Περιλαμβάνεται στην τιμή η δωρεάν μεταφορά μιας αποσκευής μέχρι 23 κιλά και μιας χειραποσκευής (μέχρι 8 κιλών / μέγιστο μέγεθος 55x40x23 εκ.). Επιτρέπεται η αλλαγή και ακύρωση του εισιτηρίου.

Περισσότερες διαθέσιμες υπηρεσίες μέσω του swiss.com
H SWISS προσφέρει πολλαπλές υπηρεσίες μέσω του swiss.com για την πιο εύκολη και ευέλικτη χρήση των πελατών της.

Μερικές από τις παροχές:

  • Κρατήσεις για ομαδικά ταξίδια: Νέα επιλογή για κρατήσεις 10 ή περισσότερων ατόμων.
  • Οι πελάτες της SWISS που κάνουν τις κρατήσεις τους μέσω της ιστοσελίδας της swiss.com  μπορούν τώρα να κάνουν μια προσωρινή κράτηση σε ένα εγγυημένο ναύλο και να την διατηρήσουν μέχρι και 72 ώρες.
  • Κράτηση θέσεως μέσα στο αεροσκάφος: Η SWISS προσφέρει επίσης στους πελάτες της, που κάνουν κρατήσεις online, μεγαλύτερη άνεση και ευκολία δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επιλέξουν τη θέση τους σε οποιαδήποτε κατηγορία ναύλου στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων και στην Business Class σε πτήσεις μικρών αποστάσεων. Η νέα δυνατότητα επιλογής θέσεως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε κατά την κράτηση ή μεταγενέστερα σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο και είναι διαθέσιμο για όλες τις πτήσεις SWISS.
  • Υπηρεσίες για online check-in: H SWISS σας δίνει μια σειρά από επιλογές check-in για να κάνει ευκολότερο το ταξίδι σας. Επιλέξτε μία από τις διαθέσιμες υπηρεσίες όπως web, mobile και automated check-in.
  • Κρατήσεις για πολύπλοκες διαδρομές: H SWISS έχει ενισχύσει επίσης τις online επιλογές κράτησης για τους πελάτες της με πιο ασυνήθιστες διαδρομές μετακίνησης. Εκτός από τη συμβατικές πτήσεις μετάβασης και επιστροφής σε ένα συγκεκριμένο προορισμό, οι χρήστες του swiss.com μπορούν τώρα επίσης να κρατήσουν δρομολόγια “open jow” – δηλαδή πτήσεις προς έναν προορισμό και επιστροφή από έναν άλλο – ή διαδρομές που περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες ενδιάμεσες στάσεις.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024