Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣυμφωνία αμοιβαίου οφέλους στο Πρόγραμμα Προνομίων τακτικών επιβατών Etihad Airways – Royal Air Maroc
Το πρόγραμμα Etihad Guest απαριθμεί πάνω από 1,5 εκατ. μέλη

Συμφωνία αμοιβαίου οφέλους στο Πρόγραμμα Προνομίων τακτικών επιβατών Etihad Airways – Royal Air Maroc

Η συνεργασία Etihad Airways – Royal Air Maroc θα επιτρέψει στα μέλη των Etihad Guest να κερδίζουν και Safar Frequent Flyer να εξαργυρώνουν μίλια για 74 επιπλέον προορισμούς σε Αφρική, Μέση Ανατολή, Ευρώπη και Βόρεια Αμερική.

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ανακοίνωσε συμφωνία αμοιβαίου οφέλους για το πρόγραμμα προνομίων τακτικών επιβατών με τη Royal Air Maroc, ήδη συνεργάτη της εταιρείας σε πτήσεις κοινού κωδικού.   

Η συνεργασία αυτή θα επιτρέψει στα μέλη του Etihad Guest να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν μίλια του προγράμματος προνομίων τακτικών επιβατών, Etihad Guest για 74 επιπλέον προορισμούς στην Αφρική, στη Μέση Ανατολή, στην Ευρώπη και στη Βόρεια Αμερική. Αντίστοιχα, τα μέλη του προγράμματος της Royal Air Maroc, Safar Frequent Flyer, θα κερδίζουν και θα εξαργυρώνουν μίλια στις πτήσεις της Etihad Airways.

Ο Peter Baumgartner, γενικός εμπορικός διευθυντής της Etihad Airways είπε σχετικά: “Είμαστε ιδιαιτέρως ευχαριστημένοι που μπορούμε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερους τρόπους για να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν μίλια. Η Royal Air Maroc είναι μία εξαιρετική αεροπορική εταιρεία με ελκυστικό δίκτυο προορισμών που συμπληρώνει άψογα τα δικά μας δρομολόγια. Τα μέλη του προγράμματος προνομίων τακτικών επιβατών Etihad Guest, ταξιδεύοντας με την Royal Air Maroc θα κερδίζουν μίλια τα οποία θα μπορούν να εξαργυρώσουν σε δωρεάν πτήσεις ή για την πραγματοποίηση των αγορών τους από το ευρύ φάσμα των προϊόντων που είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα Etihad Guest Reward Shop.

Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με τη Royal Air Maroc στο επόμενο χρονικό διάστημα και να βρούμε καινοτόμους τρόπους με τους οποίους θα επιβραβεύσουμε τους πιο πιστούς μας επιβάτες”.

Ο Abderrafia Zouiten, αναπληρωτής εκτελεστικός διευθυντής της Royal Air Maroc, συμπλήρωσε: “Αυτή η συμφωνία μεταξύ της Royal Air Maroc και της Etihad Airways ενισχύει την επιθυμία και των δύο εταιρειών για επέκταση της συνεργασίας. Διευρύνονται οι ευκαιρίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας, ειδικά σε αυτούς από τη Μέση Ανατολή και την Ασία. Η Royal Air Maroc είναι περήφανη που συμπεριλαμβάνει την Etihad Airways, μία εταιρεία που ηγείται στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, ως στρατηγικό και αξιόπιστο συνεργάτη”.

Το πολυβραβευμένο πρόγραμμα προνομίων τακτικών επιβατών της Etihad Airways απαριθμεί περισσότερα από 1,5 εκατ. μέλη μέχρι σήμερα. Το πρόγραμμα Etihad Guest προσφέρει στα μέλη του μία μοναδική ευκαιρία: να συγκεντρώσουν μίλια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά περισσοτέρων από 3.800 προϊόντων μέσα από το Reward Shop της Etihad Airways ή να χρησιμοποιηθούν με το πρόγραμμα PointsPay αντί για πληρωμή με μετρητά σε περισσότερα από 30 εκατ. καταστήματα λιανικής παγκοσμίως – μία ασυναγώνιστη πρόταση.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

21/06/2024
20/06/2024
19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024