Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣυναντήσεις του FED HATTA με εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας του Ιράν
Τουριστικά γραφεία

Συναντήσεις του FED HATTA με εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας του Ιράν

Οι απευθείας πτήσεις της Aegean μεταξύ Τεχεράνης και Αθήνας θα αποτελέσουν εργαλείο ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού και των τουριστικών γραφείων αφού, με κόμβο την Αθήνα, μπορούν να εξυπηρετήσουν τα ταξίδια των Ιρανών προς όλους τους προορισμούς της χώρας, αλλά και προς το διεθνές δίκτυό της.

Η Ομοσπονδία FEDHATTA και ο κλάδος των τουριστικών γραφείων συμμετείχαν δυναμικά στην έκθεση ΤΙΤΕ 2016, που πραγματοποιήθηκε στην Τεχεράνη (16- 19 Φεβρουαρίου) με επικεφαλείς της ελληνικής αποστολής την υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Τρυφωνόπουλο και τα επιτελεία τους.

Ο κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας FEDHATTA, εκπροσωπώντας τον κλάδο είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις με εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας του Ιράν, με στόχο την προσέλκυση Ιρανών τουριστών στην Ελλάδα. Είχε, επίσης, την ευκαιρία να συναντηθεί με τον κ. Γεώργιο Αϋφαντή, πρέσβη της Ελλάδας στην Τεχεράνη και τα στελέχη της Πρεσβείας και να ενημερωθεί εκτενώς για τις πρωτοβουλίες της πρεσβείας και τις διαδικασίες έκδοσης visa.

Στην έκθεση συμμετείχαν πολλά τουριστικά γραφεία και συγκεκριμένα τα: Aktina Travel Group, Ambotis Tours, Amphitrion Holidays, Delta Net Travel, Kalamaki Travel, Kyvernitis Travel & Shipping, Mideast Travel Worldwide, Mouzenidis Travel, Signature Travel, The Travel Company και Travel Directions.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με επαγγελματίες του Ιράν για να εξετάσουν δυνατότητες συνεργασίας μια και εκτιμάται ότι η χώρα μας αποτελεί ελκυστικό  προορισμό για τους Ιρανούς.

Στην επιτυχή παρουσία της ελληνικής αποστολής συνέβαλε και η δυναμική παρουσία της Aegean Airlines. Οι απευθείας πτήσεις της εταιρείας μεταξύ Τεχεράνης και Αθήνας θα αποτελέσουν εργαλείο ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού και των τουριστικών γραφείων αφού, με κόμβο την Αθήνα, μπορούν να εξυπηρετήσουν τα ταξίδια των Ιρανών προς όλους τους προορισμούς της χώρας μας, αλλά και προς το διεθνές δίκτυό της.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024