Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣυνεργασία της SKY express με την EL AL Airlines
Αεροπορικές εταιρείες

Συνεργασία της SKY express με την EL AL Airlines

Η EL AL Airlines διαθέτει 77 σημεία πώλησης σε όλον τον κόσμο και έχει διακριθεί από την IATA ως μία από τις πιο αποτελεσματικές εταιρείες στον κόσμο.

Νέα συνεργασία interline για τη SKY express με την Ισραηλινή αεροπορική εταιρεία EL AL Airlines, η συγκεκριμένη συνεργασία προσφέρει ακόμη έναν παγκόσμιο στρατηγικό προορισμό, καθώς προβλέπει τη δυνατότητα κράτησης ενιαίου εισιτηρίου στο δίκτυο και των δύο αερομεταφορέων.

Πραγματοποιεί πτήσεις σε όλον τον κόσμο και η έδρα της βρίσκεται στο διεθνές αεροδρόμιο Ben Gurion του Τελ Αβίβ. Ο στόλος της αποτελείται από 45 αεροσκάφη τύπου Boeing 737-800, 737-900ER, 777-200ER, και 787-9. Αντίστοιχα, η δραστηριότητα της SKY express εκτείνεται σε σημαντικές ευρωπαϊκές χώρες και εξυπηρετεί 34 ελληνικούς προορισμούς.

Η συμμαχία με τη EL AL Airlines έρχεται να προστεθεί στις συμφωνίες διασύνδεσης που διατηρεί η SKY express με τις American Airlines, Air Serbia, Qatar Airways, Air France, KLM, Middle East Airlines, Cyprus Airways, Condor Airlines και το πρόγραμμα Dohop.

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την EL AL Airlines για τη συνεργασία μας. Στόχος μας και συστηματική μας προσπάθεια είναι να έχουμε περισσότερες νέες συνεργασίες με σημαντικές εταιρείες του χώρου μας. Η συνεργασία αυτή ενισχύει τη στρατηγική μας, που έχει ως κεντρικό στόχο να προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές, αλλά και να ισχυροποιήσουμε τις δυνατότητες της χώρας μας ως δυναμικού ταξιδιωτικού προορισμού σε όλο τον κόσμο”, τόνισε o κ. Γιάννης Λιδάκης, Commercial Director SKY express.

Ο εθνικός αερομεταφορέας του Ισραήλ ιδρύθηκε το 1948 και από τότε μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως μία από τις πιο καταξιωμένες αεροπορικές εταιρείες διεθνώς. Η εταιρεία ιδιωτικοποιήθηκε το 2003, όταν μέρος των μετοχών της συμπεριλήφθηκε στο Χρηματιστήριο του Τελ Αβίβ. Διαθέτει 77 σημεία πώλησης σε όλον τον κόσμο και έχει διακριθεί από την IATA ως μία από τις πιο αποτελεσματικές εταιρείες στον κόσμο.

Η SKY express ενισχύει συστηματικά το πτητικό της έργο στο εξωτερικό, καλύπτοντας συνολικά 39 προορισμούς σε 6 χώρες. Έχει υπογράψει σημαντικές συμφωνίες διασύνδεσης με παγκόσμιας εμβέλειας αεροπορικές εταιρείες, όπως η KLM, η Air France, η Qatar Airways, η American Airlines, η Middle East Airlines, η Cyprus Airways και η Condor. Η SKY express απέκτησε πρόσφατα 6 νέα Airbus A320neo και 6 νέα ATR 72-600, πραγματοποιώντας μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στον κόσμο στον τομέα της αεροπορίας σε μια δύσκολη περίοδο. Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της εποχής για εντατικοποίηση των προσπαθειών προστασίας του περιβάλλοντος, η SKY express προχώρησε στην αντικατάσταση του στόλου των αεροσκαφών ATR 72-500 με έξι νέα αεροσκάφη ATR 72-600.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024