Τελευταία νέα
HomeΑερομεταφορέςΣΥΡΙΖΑ: Άμεση κάλυψη των ζημιών από το 'κούρεμα' των ομολόγων των απολυμένων της πρώην ΟΑ
Συνάντηση του Δημ. Στρατούλη με απολυμένους της πρώην ΟΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Άμεση κάλυψη των ζημιών από το 'κούρεμα' των ομολόγων των απολυμένων της πρώην ΟΑ

Aνήθικο θεωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ το γεγονός ότι συμπεριληφθήκαν στη διαδικασία κουρέματος του PSI, τα ειδικού τύπου ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου που δόθηκαν στους απολυμένους της πρώην ΟΑ, αντί αποζημιώσεων για τις απολύσεις τους.

Ο κ. Δημήτρης Στρατούλης, βουλευτής Αθήνας και υπεύθυνος της Επιτροπής Κοινοβουλευτικού ελέγχου του Υπουργείου Εργασίας, μετά από συνάντησή του με απολυμένους της πρώην της Ολυμπιακής Αεροπορίας έκανε την εξής δήλωση:

“Θεωρούμε ανήθικο, απάνθρωπο και βάρβαρο το γεγονός ότι συμπεριληφθήκαν στη διαδικασία κουρέματος του PSI, τα ειδικού τύπου ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου που δόθηκαν στους απολυμένους της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας αντί αποζημιώσεων για τις απολύσεις τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ζητά από την κυβέρνηση να καλύψει άμεσα τις ζημιές που υπέστησαν από αυτό το ‘κούρεμα’ οι απολυμένοι της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας και η αποζημίωση απόλυσής τους, λόγω και του μικρού ύψους της, να αποδοθεί όπως προβλεπόταν από τον κρατικό προϋπολογισμό του 2012, όπου είναι εγγεγραμμένο σχετικό ποσό για τις ανάγκες του νόμου 3717/2008, και οι απολυμένοι να επιστρέψουν στο Δημόσιο τα ομόλογα που προέκυψαν μετά το κούρεμα του PSI. Θεωρούμε ότι μια τέτοια ρύθμιση βοηθά στη δίκαιη και οριστική λύση του προβλήματος που έχει προκύψει για τη συγκεκριμένη κατηγορία απολυμένων”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/07/2024
22/07/2024
19/07/2024
18/07/2024
17/07/2024
16/07/2024