Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΤέλος η υποχρεωτική η μάσκα για τους επιβάτες της TUI Airways
Αεροπορικές εταιρείες

Τέλος η υποχρεωτική η μάσκα για τους επιβάτες της TUI Airways

Η TUI Airways είναι η δεύτερη μεγάλη βρετανική αεροπορική εταιρεία που κάνει το συγκεκριμένο μέτρο προαιρετικό, μετά την Jet2.

Η TUI δεν επιβάλλει πλέον (από την Παρασκευή 11 Μαρτίου) στους επιβάτες των αεροπλάνων της τη χρήση μάσκας προσώπου στις πτήσεις εντός του Ηνωμένου Βασιλείου. Η εταιρεία, ωστόσο, συνιστά στους ταξιδιώτες να εξακολουθούν να φορούν τη μάσκα τους κατά την επιβίβαση και αποβίβαση από το αεροσκάφος και φυσικά μέσα στα αεροδρόμια και καθ’όλη τη διάρκεια της πτήσης, σύμφωνα με τις οδηγίες της βρετανικής κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η TUI Airways είναι η δεύτερη μεγάλη βρετανική αεροπορική εταιρεία που κάνει το συγκεκριμένο μέτρο προαιρετικό. Και η Jet2 έπαυσε την υποχρεωτική χρήση της μάσκας από τους επιβάτες της, αλλά μόνο για τα δρομολόγια από Βρετανία προς Β. Ιρλανδία.

Και η Ryanair, μέσω του διευθύνοντος συμβούλου της, Michael O’Leary, ανακοίνωσε ότι αναμένεται να άρει την υποχρεωτική χρήση της μάσκας στα τέλη Απριλίου ή στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με δημοσίευμα της “Telegraph”. “Οι μάσκες πιθανότατα θα παραμείνουν και μετά το Πάσχα” δήλωσε ο O’Leary. “Αλλά θα ήθελα να δω το τέλος του μέτρου ίσως στα τέλη Απριλίου ή στα τέλη Μαΐου. Αυτήν τη στιγμή πραγματοποιούμε διαβουλεύσεις και με τα πληρώματα καμπίνας γιατί θέλουμε να μάθουμε πως νιώθουν. Το βασικό ζήτημα για εμάς είναι οι άνθρωποι να αισθσνθούν άνετα όταν ξαναμπούν στα αεροσκάφη μας”, πρόσθεσε.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024