Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςThe SWISS Explorer: H SWISS δημιουργεί και προσφέρει την απόλυτη θέση εργασίας
Αεροπορικές εταιρείες

The SWISS Explorer: H SWISS δημιουργεί και προσφέρει την απόλυτη θέση εργασίας

Στη σύμβαση που θα υπογράψει ο υποψήφιος διευκρινίζεται ότι θα παραμένει 2-3 ημέρες, κατά μέσο όρο, σε καθέναν από τους 20-26 προορισμούς που θα επιλέξει η Swiss με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Η Swiss International Air Lines ξεκινά σήμερα τη διαδικασία πρόσληψης για μία εντελώς νέα θέση εργασίας. Ο τυχερός υποψήφιος που θα επιλεχθεί θα περάσει έξι μήνες από το φθινόπωρο του 2014 και μετά, περιοδεύοντας τον κόσμο και παρέχοντας συμβουλές στους επόμενους ταξιδιώτες για το τι θα πρέπει να επισκεφτούν.

Ταυτόχρονα, θα δοκιμάσει διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες της SWISS για τις οποίες θα πρέπει να στέλνει τακτικές γραπτές εκθέσεις, φωτογραφίες και βίντεο μέσω διαφόρων καναλιών σχετικά με όλες τις εμπειρίες του. Στη σύμβαση που θα υπογράψει διευκρινίζεται ότι θα παραμένει 2-3 ημέρες, κατά μέσο όρο, σε καθέναν από τους 20-26 προορισμούς που θα επιλέξει η Swiss με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις μέχρι το μεσημέρι της 28ης Μαΐου.

Η νέα θέση SWISS Explorer είναι ένα ιδανικό συμπλήρωμα στην ιστοσελίδα swiss.com.
Στο πλαίσιο της πρόσφατης αναβάθμισης και ανανέωσης της ιστοσελίδας της, η SWISS έχει δημιουργήσει μια νέα πλατφόρμα “World of SWISS”, προσφέροντας μια εικονική εμπειρία της SWISS και το προϊόντων που προσφέρει τα οποία σχετίζονται άμεσα με τις αξίες και τις παραδόσεις της χώρας καταγωγής της, την Ελβετία.

Ο “SWISS Explorer” και οι δραστηριότητές του θα συμπληρώσουν την ενότητα αυτή, παρέχοντας λεπτομερείς εκθέσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της SWISS, καθώς και των πολλών πλεονεκτημάτων που προσφέρει σε όλο τον κόσμο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024