Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΤην Τετάρτη, 3 Ιουνίου, ανακοινώνονται οι νικητές των Tourism Awards 2020
Βραβεύσεις

Την Τετάρτη, 3 Ιουνίου, ανακοινώνονται οι νικητές των Tourism Awards 2020

Τη στιγμή ακριβώς που ανοίγει η φετινή σεζόν, ο θεσμός αποτελεί μία πλατφόρμα ικανή να επηρεάσει τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών για υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα.

Τα βραβεία-θεσμός του ελληνικού τουρισμού, Tourism Awards 2020, προσαρμόζουν την έβδομή τους συνεχή διοργάνωση στις ιδιαιτερότητες της συγκυρίας. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει μέσω microsite, στο οποίο θα αναρτηθούν πληροφορίες και φωτογραφίες από όλα τα έργα που βραβεύονται, καθώς και βίντεο-δηλώσεις των νικητών, του υπουργού Τουρισμού και εκπροσώπων θεσμικών φορέων.

“Στις δύσκολες στιγμές που διανύει ο τουρισμός παγκοσμίως, οι φετινοί νικητές των Tourism Awards αποτελούν νησίδες αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα”, αναφέρει η διοργανώτρια εταιρεία Boussias Communications. “Με περισσότερες από 150 βίντεοδηλώσεις νικητών και ανθρώπων του τουρισμού, το microsite των νικητών ανοίγει έναν διάλογο αισιοδοξίας μεταξύ των πρωτοπόρων του κλάδου. Επιπλέον, τη στιγμή ακριβώς που ανοίγει η φετινή σεζόν, αποτελεί μία πλατφόρμα ικανή να επηρεάσει τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών για υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και οι νικητές των 14 βραβείων Platinum, που θα αποσπάσουν οι κορυφαίοι κάθε μίας από τις ισάριθμες ενότητες της διοργάνωσης”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024