Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΤο 1ο International Tourism & Aviation Event στην Καλαμάτα (26-29/5)
Αερομεταφορές

Το 1ο International Tourism & Aviation Event στην Καλαμάτα (26-29/5)

Έχει ήδη επιβεβαιωθεί η συμμετοχή 40 ιδιωτικών αεροπλάνων τύπου CIRRUS που θα έρθουν για πρώτη φορά στην χώρα μας για το σκοπό αυτό από όλη την Ευρώπη μέσω της διεθνούς ένωσης ιδιοκτητών και πιλότων αεροσκαφών Cirrus (Cirrus Owners and Pilots Association).

Η Πανελλήνια Ένωση Πιλότων (ΠΕΠ) διοργανώνει αεροπορική εκδήλωση άφιξης στην Καλαμάτα στο πλαίσιο του 14ου Διεθνούς Συνεδρίου του Συλλόγου Ιδιοκτητών Και Πιλότων Αεροσκαφών Cirrus (COPA) στις 26-29 Μαΐου 2016 με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την αιγίδα τουΠανελλήνια Ένωση Πιλότων και την επιμέλεια της iForce Επικοινωνίες.  Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι o Δήμος Καλαμάτας και ο Δήμος Τριφυλίας.

Έχει ήδη επιβεβαιωθεί η συμμετοχή 40 ιδιωτικών αεροπλάνων τύπου CIRRUS που θα έρθουν για πρώτη φορά στην χώρα μας για το σκοπό αυτό από όλη την Ευρώπη μέσω της διεθνούς ένωσης ιδιοκτητών και πιλότων αεροσκαφών Cirrus (Cirrus Owners and Pilots Association ή εν συντομία “COPA”). Είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται μια τέτοια διεθνής συνάντηση στη χώρα μας γεγονός που την εισάγει στον διεθνή τουριστικό – αεροπορικό χάρτη. Όλοι οι ξένοι πιλότοι-επισκέπτες είναι υψηλού βιοτικού επιπέδου και έρχονται με τις οικογένειές τους για να γνωρίσουν την φιλοξενία της Ελλάδας.

Παράλληλα θα διεξαχθούν και εκδηλώσεις υποδοχής και αναχώρησης στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου της Καλαμάτας (120ΠΕΑ) ειδικά για το σκοπό αυτό.

Η COPA αριθμεί περίπου 4.000 μέλη ανά την υφήλιο και συνεργάζεται με την ελληνική αερολέσχη Flight Experience και την ΠΕΠ. Τα αεροσκάφη τύπου Cirrus θεωρούνται ίσως τα πιο τεχνολογικά προηγμένα, ελαφρά μονοκινητήρια αεροσκάφη στο κόσμο, ενώ είναι τα μόνα που διαθέτουν ως standard εξοπλισμό, βαλλιστικό αλεξίπτωτο για κάθετη προσγείωση, σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Πρόκειται για το πιο πρωτοποριακό αεροπορικό σύστημα ασφάλειας που έχει ανακαλυφθεί στον αιώνα μας και που πραγματικά σώζει ζωές. Η κατασκευάστρια εταιρία αεροσκαφών με βάση τη πόλη Duluth της Minnesota της Αμερικής, τιμώντας το συνέδριο, συμμετέχει με το τελευταίο μοντέλο αεροσκάφους της, το “All-Digital SR-22Τ”.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

20/03/2023
17/03/2023
16/03/2023
15/03/2023
14/03/2023