Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΤριπλή διάκριση για την Etihad στα Βραβεία Australian Business Traveller
Αεροπορικές εταιρείες

Τριπλή διάκριση για την Etihad στα Βραβεία Australian Business Traveller

Τα Βραβεία Australian Business Traveller αναγνωρίζουν τα πρότυπα τάσεων και τους παίκτες που αλλάζουν τα δεδομένα στην άκρως ανταγωνιστική αγορά των επαγγελματικών ταξιδιών σε 33 κατηγορίες.

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, κέρδισε τρεις διακρίσεις στα Βραβεία “Australian Business Traveller”, συμπεριλαμβανομένου του πολυπόθητου τίτλου “Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας”. Επίσης κέρδισε τα βραβεία “Καλύτερης Πρώτης Θέσης” και “Καλύτερου Χώρου Αναμονής Αφίξεων”.

Τα βραβεία καθορίζονται από μια ομάδα συγγραφέων της Australian Business Traveller, κορυφαίας ιστοσελίδας της ευρύτερης περιοχής της Ασίας-Ειρηνικού Ωκεανού για τους επιχειρηματίες ταξιδιώτες καθώς και για τους συχνούς ταξιδιώτες. Οι νικητές αναδεικνύονται με βάση τα σχόλια από τους συχνούς ταξιδιώτες τα οποία αξιολογούνται από τη συντακτική ομάδα.

Ο κ. Peter Baumgartner, γενικός εμπορικός διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε ότι τα βραβεία αυτά αντανακλούν τη δέσμευση της εταιρείας για την παροχή μιας μοναδικής εμπειρίας για τους επισκέπτες της.

“Στην Etihad Airways στόχος μας δεν είναι να είμαστε η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο – αλλά να είμαστε η καλύτερη.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους η Etihad Airways έφερε νέα επίπεδα πολυτέλειας και άνεσης για τους ταξιδιώτες με την παρουσίαση των αεροσκαφών Airbus A380 και Boeing 787-9 Dreamliner που διαθέτουν πρωτοποριακές καμπίνες επόμενης γενιάς.

Η ονομασία μας ‘καλύτερη εταιρεία στον ουρανό’ από την Australian Business Traveller – μια έκδοση η οποία αντικατοπτρίζει τις απαιτήσεις των επιχειρηματιών ταξιδιωτών και συχνών επιβατών – αποτελεί μια ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στη στρατηγική μας για την καινοτομία και την εμπειρία των επισκεπτών μας“.

Ο κ. David Flynn, συντάκτης της Australian Business Traveller δήλωσε ότι οι καμπίνες των αεροσκαφών επόμενης γενιάς Airbus A380 και 787-9 Dreamliner της εταιρείας, έδωσε στην Etihad Airways το προβάδισμα στην κατηγορία “καλύτερη αεροπορική εταιρεία”.

Η Εκστρατεία της Etihad Airways “Επαναπροσδιορίζοντας την Ιπτάμενη Εμπειρία”, ήταν φιλόδοξη και εκτελέστηκε εξαιρετικά, έχοντας ως κορύφωσή της την παρουσίαση του στόλου Airbus A380 και Boeing 787 της αεροπορικής εταιρείας που ανεβάζουν τον πήχη του πολυτελούς ταξιδιού σε νέα ύψη.

“Συνεχίζουμε να λαμβάνουμε υψηλούς επαίνους από τους αναγνώστες μας για την Πρώτη και τη Διακεκριμένη Θέση της Etihad, για τα γεύματα και την εξυπηρέτηση, το σύνολο των οποίων έχει βοηθήσει καταλυτικά την Etihad Airways για να κερδίσει το φετινό τίτλο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας”.

Ο κ. Flynn ανέφερε ότι η προσοχή της Etihad Airways στις λεπτομέρειες, αλλά και τα καινοτόμα προιόντα της, κατάφεραν να εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν στις κατηγορίες “Καλύτερης Πρώτης Θέσης” και “Καλύτερου Χώρου Αναμονής Αφίξεων”.

Η Etihad Airways επαναπροσδιόρισε αποτελεσματικά την ιπτάμενη εμπειρία της Πρώτης Θέσης με την παρουσία των Διαμερισμάτων Πρώτης Θέσης του Airbus A380, αφήνοντας πίσω της τους ανταγωνιστές, προσφέροντας 39 τετραγωνικά πόδια χώρου, ο οποίος αποτελείται από μια ξεχωριστή πολυθρόνα-κρεβάτι, προσωπικά ντουλάπια και μπουντουάρ καθώς και ένα ντουλάπι διατήρησης ψύξης των ποτών. Από τον κομψό φωτισμό, μέχρι τη δερμάτινη επένδυση της Poltrona Frau υπάρχει μια ασυμβίβαστη προσοχή στη λεπτομέρεια στα Διαμερίσματα Πρώτης Θέσης.

Οι επιχειρηματίες ταξιδιώτες φτάνοντας στον προορισμό τους από πτήσεις μεγάλων αποστάσεων εκτιμούν το χώρο αναμονής αφίξεων στον οποίο μπορούν να ανανεωθούν και να αναζωογονηθούν. Η Etihad Airways έχει πάει ένα βήμα παραπέρα προσφέροντας υπηρεσίες ‘υγρού ξυρίσματος’, σιδερώματος ατμού και γυαλίσματος παπουτσιών – εξαιρετικά προσεγμένες ‘πινελιές’ για τους πολυάσχολους επιχειρηματίες που θέλουν πάντοτε να δείχνουν τον καλύτερο εαυτό τους”.

Τα Βραβεία Australian Business Traveller αναγνωρίζουν τα πρότυπα τάσεων και τους παίκτες που αλλάζουν τα δεδομένα στην άκρως ανταγωνιστική αγορά των επαγγελματικών ταξιδιών σε 33 κατηγορίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024