Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΑνακοίνωση Υλοποίησης Νέου Έργου από την ABAS για το Moxy Athens

Ανακοίνωση Υλοποίησης Νέου Έργου από την ABAS για το Moxy Athens

Η ABAS Integrated Systems, ολοκληρώνει με επιτυχία ακόμα ένα έργο στον ξενοδοχειακό κλάδο, συνεχίζοντας έτσι τη δυναμική της πορεία στο χώρο. Πρόκειται για την boutique μονάδα “Moxy Athens Hotel”, στο […]

Η ABAS Integrated Systems, ολοκληρώνει με επιτυχία ακόμα ένα έργο στον ξενοδοχειακό κλάδο, συνεχίζοντας έτσι τη δυναμική της πορεία στο χώρο. Πρόκειται για την boutique μονάδα “Moxy Athens Hotel”, στο ανακαινισμένο πλέον Σαρόγλειο Μέγαρο επί της οδού Σταδίου, της αλυσίδας Moxy Hotels του ομίλου της Marriott στην Αθήνα. Η ABAS προέβη σε προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση συστήματος διανομής μουσικής και έξυπνων αυτοματισμών Smart Hotel παρέχοντας άριστη και ενιαία κάλυψη ήχου. Η εγκατάσταση των συστημάτων δίνει τη δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, με υψηλής ποιότητας ήχο, καθώς και ανεξάρτητη επιλογή μουσικής σε κάθε ζώνη του ξενοδοχείου μέσω του συστήματος έξυπνων αυτοματισμών της Crestron, με DSP επεξεργαστές για καλύτερη ακουστική, αναλόγως με τις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά του κάθε χώρου. Το έργο διεκπεραιώθηκε σε συνεργασία με την VITAEL για την DIMAND. Αναλυτικά τα συστήματα που εγκαταστάθηκαν:

  • Ψηφιακό Πολυζωνικό Σύστημα Διανομής Ήχου με χρήση design ηχείων υψηλής ποιότητας κατάλληλων και για μόνιμη εξωτερική τοποθέτηση, τα οποία οδηγούνται από ενισχυτές με συνολική ισχύ πάνω από 6.000W.
  • Σύστημα Αυτοματισμού Ξενοδοχείων Crestron με χειρισμό και παραμετροποίηση του συστήματος διανομής μουσικής μέσα από custom app για smartphones/iPhone/iPad.

Το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων είναι και το πρώτο “πράσινο” ξενοδοχείο στην Ελλάδα, σχεδιασμένο και εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για μειωμένο ενεργειακό αποτύπωμα. Είναι δυναμικότητας 200 δωματίων και διαθέτει γυμναστήριο, μπαρ, κοινόχρηστο lounge και κήπο.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024