Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΑνάληψη της Διεύθυνσης Πωλήσεων της Π. Κυρπόγλου ΑΕ από τον λέξανδρο Δ. Τσεμπερά

Ανάληψη της Διεύθυνσης Πωλήσεων της Π. Κυρπόγλου ΑΕ από τον λέξανδρο Δ. Τσεμπερά

Η εταιρεία Π. Κυρπόγλου ΑΕ ανακοινώνει την ανάληψη της Διεύθυνσης Πωλήσεων της από τον κ. Αλέξανδρο Δ. Τσεμπερά, ο οποίος προέρχεται από τον χώρο του επαγγελματικού & ξενοδοχειακού εξοπλισμού. Ο […]

Η εταιρεία Π. Κυρπόγλου ΑΕ ανακοινώνει την ανάληψη της Διεύθυνσης Πωλήσεων της από τον κ. Αλέξανδρο Δ. Τσεμπερά, ο οποίος προέρχεται από τον χώρο του επαγγελματικού & ξενοδοχειακού εξοπλισμού. Ο κ. Τσεμπεράς έχει πολυετή εμπειρία και γνώση στον τομέα του εξοπλισμού και των πωλήσεων αυτού όσο και στην προετοιμασία και λειτουργία ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων, καθώς έχει εργαστεί σε διάφορες διοικητικές θέσεις. Με σπουδές ξενοδοχειακής διοίκησης στην Ελλάδα και Ελβετία και με πάνω από 12 χρόνια στο χώρο των πωλήσεων η εμπειρία του έρχεται να προστεθεί στην ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών της εταιρείας προς το πελατολόγιο της. H εταιρεία Π. Κυρπόγλου ΑΕ, με την προσθήκη του νέου στελέχους της, στoχέυει στην καθιέρωσή της ως μια εκ των ηγετικών στην αγορά των ξενοδοχειακού ιματισμού.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024