Τελευταία νέα
HomeBriefings`Aνθρωπο με εξαίρετη ευγένεια και καλλιέργεια, πάθος και αγωνιστικότητα για τα ιδανικά της δημοκρατίας και

`Aνθρωπο με εξαίρετη ευγένεια και καλλιέργεια, πάθος και αγωνιστικότητα για τα ιδανικά της δημοκρατίας και

`Aνθρωπο με εξαίρετη ευγένεια και καλλιέργεια, πάθος και αγωνιστικότητα για τα ιδανικά της δημοκρατίας και της ελευθερίας, διανοούμενο διεθνούς αναγνώρισης, πραγματικό Έλληνα και φίλο χαρακτήρισε τον Ζυλ Ντασσέν ο Υπουργός […]

`Aνθρωπο με εξαίρετη ευγένεια και καλλιέργεια, πάθος και αγωνιστικότητα για τα ιδανικά της δημοκρατίας και της ελευθερίας, διανοούμενο διεθνούς αναγνώρισης, πραγματικό Έλληνα και φίλο χαρακτήρισε τον Ζυλ Ντασσέν ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος. Όπως μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ο Ζυλ Ντασσέν μέσα από τις ταινίες του και το διαρκή του αγώνα μαζί με την αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη δεν έπαψε ποτέ να εκφράζει με άμεσο και έμπρακτο τρόπο την άσβεστη αγάπη του για την ελληνική τέχνη και τον ελληνικό πολιτισμό. Ο Ζυλ Ντασσέν μέσα από την τεράστια προσφορά του, παγκοσμίως γνωστή, τίμησε την Ελλάδα και αποτέλεσε τον καλύτερο πρεσβευτή της χώρας μας σε όλο τον κόσμο. Η πολυσχιδής του δράση θα μείνει για πάντα αξέχαστη και πολύτιμο κεφάλαιο για τις μελλοντικές γενιές όλων των Ελλήνων”.

TDNgr Rectangular

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/07/2024
18/07/2024
17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024