Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΑπό το Δ.Σ. του ΟΛΠ ΑΕ αποχώρησαν τα μέλη: α) Νίκος Μουστάκης, οικονομολόγος ο οποίος

Από το Δ.Σ. του ΟΛΠ ΑΕ αποχώρησαν τα μέλη: α) Νίκος Μουστάκης, οικονομολόγος ο οποίος

Από το Δ.Σ. του ΟΛΠ ΑΕ αποχώρησαν τα μέλη: α) Νίκος Μουστάκης, οικονομολόγος ο οποίος ασκούσε και τα καθήκοντα του αναπλ. διευθύνοντος συμβούλου και β) ¶λκης Κορρές, καθηγητής ΑΕΙ. Και […]

Από το Δ.Σ. του ΟΛΠ ΑΕ αποχώρησαν τα μέλη: α) Νίκος Μουστάκης, οικονομολόγος ο οποίος ασκούσε και τα καθήκοντα του αναπλ. διευθύνοντος συμβούλου και β) ¶λκης Κορρές, καθηγητής ΑΕΙ. Και οι δύο παραιτήσεις έγιναν για προσωπικούς λόγους. Ο πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος του ΟΛΠ ΑΕ, αφού τους ευχαρίστησε για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, πρότεινε να αποδεχθούν τη συνέχιση παροχής των υπηρεσιών τους ως Συμβούλων σε θέματα ιδιαίτερης σημασίας για τον ΟΛΠ ΑΕ, δεδομένης και της επαγγελματικής τους εμπειρίας. Από τη θέση του δ/ντος συμβούλου του ΟΛΠ Logistics αποχώρησε επίσης, προκειμένου να εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, ο δ/νων σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιώργος Νικολούλιας. Ο πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος του ΟΛΠ ΑΕ τον ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες ίδρυσης της εταιρείας, τις οποίες προσέφερε και τον κάλεσε να παραμείνει ως σύμβουλος του ΟΛΠ ΑΕ για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα σε θέματα ειδικού ενδιαφέροντος.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023
18/09/2023
15/09/2023