Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsCareer Day της HRC International για τους φοιτητές της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Career Day της HRC International για τους φοιτητές της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Η πολυεθνική εταιρεία HRC International πραγματοποίησε με επιτυχία την Τρίτη 8 Νοεμβρίου Career Day, αποκλειστικά για τους φοιτητές της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό αμφιθέατρο […]

Η πολυεθνική εταιρεία HRC International πραγματοποίησε με επιτυχία την Τρίτη 8 Νοεμβρίου Career Day, αποκλειστικά για τους φοιτητές της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό αμφιθέατρο του Campus Αμαρουσίου και το ενδιαφέρον των φοιτητών ήταν ιδιαίτερα θερμό. Η HRC International είναι μια δυναμική, εξειδικευμένη εταιρία συμβουλευτικής καριέρας, εκπαίδευσης στελεχών και ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού για τον κλάδο του Τουρισμού, η οποία ιδρύθηκε στην Ολλανδία το 1995 και σήμερα διαθέτει γραφεία σε πολλές χώρες, ενώ έχει χειριστεί περισσότερα από 5.000 στελέχη-αποφοίτους σχολών Τουρισμού απ’ όλο τον κόσμο. Στο πελατολόγιό της συγκαταλέγονται μεγάλα ονόματα του κλάδου, όπως Hilton International, Westin, Marriott Hotels, Sheraton, Sofitel – Accor Hotels & Resorts και πολλά άλλα. Στο πλαίσιο του Career Day, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες που τους παρέχουν τα προγράμματα πρακτικής άσκησης που έχει δημιουργήσει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε συνεργασία με την HRC International για να εργαστούν στο εξωτερικό. Στους χώρους του Κολλεγίου βρέθηκαν οι Kelly van Woezik και Shauni Vrosch,  Σύμβουλοι Καριέρας της HRC International, οι οποίες συζήτησαν με τους φοιτητές τις δυνατότητες που τους προσφέρονται για εύρεση επαγγελματικής αποκατάστασης σε χώρες σε όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, σε ξενοδοχειακές αλυσίδες πέντε αστέρων. Μετά το τέλος της παρουσίασης, οι φοιτητές πραγματοποίησαν προσωπικές συνεντεύξεις για την αξιολόγηση του προφίλ τους με τις συμβούλους της HRC, με στόχο την κατάρτιση της κατάλληλης προσφοράς εργασίας για κάθε φοιτητή. Παράλληλα, το Career Office του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, σε συνεχή συνεργασία με την HRC International, παρέχει καθ’όλη τη διάρκεια του έτους ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης σε φοιτητές και αποφοίτους σε όλο τον κόσμο.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024