Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΔιεθνές επιστημονικό συνέδριο στο ξενοδοχείο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort

Διεθνές επιστημονικό συνέδριο στο ξενοδοχείο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort

Το Διεθνές Συνέδριο Μαγνητοϋδροδύναμων Κυμάτων και Σεισμολογίας στην Ηλιακή Ατμόσφαιρα, διοργανώθηκε φέτος στο ξενοδοχείο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort από τις 4 έως τις 7 Ιουλίου 2012. Στόχος […]

Το Διεθνές Συνέδριο Μαγνητοϋδροδύναμων Κυμάτων και Σεισμολογίας στην Ηλιακή Ατμόσφαιρα, διοργανώθηκε φέτος στο ξενοδοχείο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort από τις 4 έως τις 7 Ιουλίου 2012. Στόχος του συνεδρίου ήταν η παρουσίαση των τελευταίων σημαντικών αποτελεσμάτων που αφορούν τη δημιουργία και διάδοση κυμάτων στην επιφάνεια και ατμόσφαιρα του Ήλιου. Στο συνέδριο συμμετείχαν 70 επιστήμονες διεθνούς φήμης, καθώς και νέοι ερευνητές που δραστηριοποιούνται στο πεδίο των εφαρμοσμένων μαθηματικών και ηλιακής φυσικής. Το συνέδριο οργάνωσε ο κρητικός καθηγητής Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Queen’s Belfast, κ. Μιχάλης Μαθιουδάκης. Ο κ. Μαθιουδάκης θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους τοπικούς χορηγούς του συνεδρίου, όπως την Περιφέρεια Κρήτης, το Οινοποιείο Λυραράκη, την Avis Hellas, καθώς και το προσωπικό του ξενοδοχείου Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, που δούλεψαν σκληρά για ένα πολύ επιτυχημένο συνέδριο.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024