Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsEgyptAir: Επισκευή των μαύρων κουτιών για ανάκτηση των δεδομένων

EgyptAir: Επισκευή των μαύρων κουτιών για ανάκτηση των δεδομένων

Η αιγυπτιακή Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων αναμένεται να ολοκληρώσει την επισκευή των μονάδων μνήμης των μαύρων κουτιών της πτήσης MS804 της EgyptAir που συνετρίβη στη Μεσόγειο, δήλωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος της […]

Η αιγυπτιακή Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων αναμένεται να ολοκληρώσει την επισκευή των μονάδων μνήμης των μαύρων κουτιών της πτήσης MS804 της EgyptAir που συνετρίβη στη Μεσόγειο, δήλωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος της επιτροπής. Οι επισκευές θα ολοκληρωθούν σε μερικές ώρες και στη συνέχεια “η επιτροπή θα μπορέσει να προσδιορίσει αν θα είναι εύκολη η όχι η ανάκτηση δεδομένων”, δήλωσε ο αξιωματούχος σε ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους. Οι ερευνητές δήλωσαν ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για να βγει το συμπέρασμα τι προκάλεσε τη συντριβή του αεροσκάφους, αν και το ενδεχόμενο μιας τρομοκρατικής επίθεσης δεν έχει αποκλειστεί. Η Υπηρεσία Ασφαλείας Αερομεταφορών της Γαλλίας δήλωσε ότι όιτι το αεροσκάφος μετέδωσε αυτόματα μηνύματα που υποδείκνυαν καπνό στην καμπίνα και τεχνικό πρόβλημα στη μονάδα ελέγχου πτήσεως, μερικά μόλις λεπτά πριν το αεροπλάνο εξαφανιστεί από τα ραντάρ.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024