Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕικαστική έκθεση των Βαγγέλη Πολύζου και Μίλυς Μαρτιώνου στο Softel Athens Airport

Εικαστική έκθεση των Βαγγέλη Πολύζου και Μίλυς Μαρτιώνου στο Softel Athens Airport

Ονειρικά τοπία γεμάτα φως μυστήριο, ενέργεια και χρώμα σε αφαιρετική μορφή της Μίλυ Μαρτιώνου σε απόλυτα αρμονική συνύπαρξη με τα γιγαντιαία τρισδιάστατα εύθραυστα άνθη από μέταλλο του Βαγγέλη Πολύζου αποτελούν […]

Ονειρικά τοπία γεμάτα φως μυστήριο, ενέργεια και χρώμα σε αφαιρετική μορφή της Μίλυ Μαρτιώνου σε απόλυτα αρμονική συνύπαρξη με τα γιγαντιαία τρισδιάστατα εύθραυστα άνθη από μέταλλο του Βαγγέλη Πολύζου αποτελούν το θέμα των έργων δυο διαφορετικών και συνάμα όμοιων εικαστικών καλλιτεχνών που θα συνυπάρχουν στο χώρο του Sofitel Athens Airport μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2015. “Η Μίλυ Μαρτιώνου και ο Βαγγέλης Πολύζος, δυο εικαστικοί που ξεκίνησαν από δυο διαφορετικά σημεία αναφοράς, καταλήγουν στον ίδιο κοινό παρονομαστή: στην αέναη αναζήτηση της εσωτερικής γαλήνης και πληρότητας μέσα από τα στοιχεία της φύσης» δηλώνει ο Cyril Manguso, γενικός διευθυντής του Sofitel Athens Airport. “Ως εκ τούτου, η συνύπαρξή τους στο χώρο του ξενοδοχείου μας, αντικατοπτρίζει για εμάς τη φιλοξενία της διαφορετικότητας και της γεφύρωσής της μέσω των κοινών ανθρώπινων ιδανικών”. Η εικαστική έκθεση In2 των δυο καλλιτεχνών στο lobbying του Sofitel Athens Airport έχει ξεκινήσει από τα τέλη Νοεμβρίου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου 2015.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024