Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕκδηλώσεις στον Κήπου του Μεγάρου

Εκδηλώσεις στον Κήπου του Μεγάρου

Με το πράσινο, τα δέντρα και τα λουλούδια του, ο Κήπος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, ανοιχτός από τις 10 το πρωί έως τη δύση του ηλίου, έχει γίνει πόλος έλξης […]

Με το πράσινο, τα δέντρα και τα λουλούδια του, ο Κήπος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, ανοιχτός από τις 10 το πρωί έως τη δύση του ηλίου, έχει γίνει πόλος έλξης για τους πολίτες όλων των ηλικιών που θα βρουν όχι μόνο έναν τόπο για να ηρεμήσουν και να χαλαρώσουν από τους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της πόλης, αλλά και τη δυνατότητα να τον κάνουν “στέκι” τους με τις πολλές και ποικίλες καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες που οργανώνει εκεί το Μέγαρο Μουσικής. Οι πρώτες μουσικές εκδηλώσεις στον Κήπο έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό από τον κόσμο. Στα πλαίσια αυτά, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης περιμένει Αθηναίους και επισκέπτες της πόλης στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής την Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30. Ο αγαπημένος μουσικός ερμηνεύει τραγούδια από προηγούμενους δίσκους του, μέσα από νέες ενορχηστρώσεις που βασίζονται αποκλειστικά στη χρήση εγχόρδων, νυκτών και με δοξάρι. Τη σκηνή μοιράζονται μαζί του τέσσερις σολίστ: ο Γιώργος Καλούδης (τσέλο, λύρα), ο Μανόλης Πάππος (μπουζούκι, λαούτο), ο Φώτης Σιώτας (βιολί, βιόλα) και ο Δημήτρης Τσεκούρας (κοντραμπάσο).

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024