Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΈκρηξη λόγω υγραερίου σε ξενοδοχείο στην Αμμουδάρα Ηρακλείου

Έκρηξη λόγω υγραερίου σε ξενοδοχείο στην Αμμουδάρα Ηρακλείου

Κατά την πλήρωση των δεξαμενών ξενοδοχείου στην περιοχή Αμμουδάρα του Ηρακλείου προκλήθηκε μικρή έκρηξη οφειλόμενη σε φθαρμένο σωλήνα του βυτιοφόρου της εταιρείας ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ πώλησης υγραερίου. Από τους γενόμενους ελέγχους που […]

Κατά την πλήρωση των δεξαμενών ξενοδοχείου στην περιοχή Αμμουδάρα του Ηρακλείου προκλήθηκε μικρή έκρηξη οφειλόμενη σε φθαρμένο σωλήνα του βυτιοφόρου της εταιρείας ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ πώλησης υγραερίου. Από τους γενόμενους ελέγχους που πραγματοποίησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες (Πυροσβεστική, ΕΟΤ, Αστυνομία) προέκυψε ότι το ξενοδοχείο τηρούσε όλες τις προβλεπόμενες από τον νόμο άδειες. Να σημειωθεί ότι η κατάσβεση της μικρής έκτασης φωτιάς που προκλήθηκε κατασβήστηκε από την ομάδα πυρασφάλειας του ξενοδοχείου. Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία οδηγό και μετέφερε στο εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024