Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΈκρηξη σε λάστιχο αεροσκάφους το πρωί στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Έκρηξη σε λάστιχο αεροσκάφους το πρωί στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Μικρή έκρηξη σε λάστιχο του κεντρικού τροχού σημειώθηκε σε αεροσκάφος ρωσικών συμφερόντων κατά τη διάρκεια της προσγείωσής του το πρωί στο διεθνές αεροδρόμιο Λάρνακας. Ως αποτέλεσμα, το αεροσκάφος εξήλθε του […]

Μικρή έκρηξη σε λάστιχο του κεντρικού τροχού σημειώθηκε σε αεροσκάφος ρωσικών συμφερόντων κατά τη διάρκεια της προσγείωσής του το πρωί στο διεθνές αεροδρόμιο Λάρνακας. Ως αποτέλεσμα, το αεροσκάφος εξήλθε του διαδρόμου προσγείωσης και ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενο διάδρομο τροχοδρόμησης. Το αεροπλάνο εκτελούσε πτήση από τη Μόσχα στη Λάρνακα με συνολικά 287 επιβάτες και πλήρωμα. Από το περιστατικό δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Το κέντρο επιχειρήσεων της Hermes Airports ανέλαβε το συντονισμό, με στόχο την ασφαλή μεταφορά των επιβατών στο κτίριο του αεροδρομίου. Σε δηλώσεις του ο κ. Αδάμος Ασπρής, εκπρόσωπος Τύπου της Hermes Airports, ανέφερε ότι ενδέχεται να γίνει ρυμούλκηση του αεροσκάφους, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο, και οι σχετικές ενέργειες για την αποκατάσταση του διαύλου προσγείωσης έχουν ολοκληρωθεί και η λειτουργία του διεθνούς αεροδρομίου Λάρνακας έχει επανέλθει.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023