Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΈνα νέο παρκάκι στο Γκάζι από τους Atenistas και τη Nelios

Ένα νέο παρκάκι στο Γκάζι από τους Atenistas και τη Nelios

Σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης προσπάθειας “Walk Athens! Signs”, Atenistas και Nelios, ένωσαν για ακόμη μια φορά τις δυνάμεις τους για μια Αθήνα φιλικότερη στους κατοίκους και τους επισκέπτες της. […]

Σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης προσπάθειας “Walk Athens! Signs”, Atenistas και Nelios, ένωσαν για ακόμη μια φορά τις δυνάμεις τους για μια Αθήνα φιλικότερη στους κατοίκους και τους επισκέπτες της. Το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016, στη γωνία απέναντι απ’την Τεχνόπολη, στο Γκάζι, σ’ένα χώρο που μέχρι πρότινος ήταν γεμάτος χαλάσματα και απορρίματα, στήθηκε μία ανθρώπινη ασπίδα για τη δημιουργία ενός φιλόξενου πάρκου. Σε ακολουθία της πρώτης κοινής δράσης που πραγματοποιήθηκε το 2015, έτσι και το 2016 οι Atenistas και η Nelios προσπαθούν με τις ενέργειες τους να διαμορφώσουν καλύτερες συνθήκες για τους Αθηναίους πολίτες και επισκέπτες. Οι Atenistas, μία ομάδα εθελοντών, που πραγματοποιούν επί 6 συναπτά έτη μικρές και μεγάλες δράσεις για μια φιλικότερη Αθήνα, επιμελήθηκαν της προσπάθειας έχοντας τη χορηγία της Nelios. “Είναι πραγματικά μοναδικό το συναίσθημα της προσφοράς στην πόλη που μας φιλοξενεί. Μέσα από τη δράση αυτή, θέλουμε πέραν από την βελτίωση του συγκεκριμένου χώρου επί της οδού Πειραιώς, να υπενθυμίσουμε σε όλους πως με μικρές παρεμβάσεις μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μεγάλες αλλαγές. Αλλαγές προς ένα καλύτερο και βιώσιμο μέλλον, για όλους όσους έχουν τη τύχη να βρίσκονται στην πόλη μας”, δήλωσε ο κ. Δημήτρης Σερίφης, CEO της Nelios.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024