Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕπαφές του Μ. Κόνσολα με αυτοδιοικητικούς, παραγωγικούς και τουριστικούς φορείς στη Λέσβο

Επαφές του Μ. Κόνσολα με αυτοδιοικητικούς, παραγωγικούς και τουριστικούς φορείς στη Λέσβο

Ο τομεάρχης Τουρισμού και βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάνος Κόνσολας, πραγματοποίησε σειρά επαφών με αυτοδιοικητικούς, παραγωγικούς και τουριστικούς φορείς στη Λέσβο, με την ιδιότητα του τομεάρχη Περιφέρειας Βορείου […]


Ο τομεάρχης Τουρισμού και βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάνος Κόνσολας, πραγματοποίησε σειρά επαφών με αυτοδιοικητικούς, παραγωγικούς και τουριστικούς φορείς στη Λέσβο, με την ιδιότητα του τομεάρχη Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, μαζί με τον Τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής, βουλευτή Β’ Αθηνών, κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τον αναπληρωτή Τομεάρχη Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, βουλευτή Λέσβου, κ. Χαράλαμπου Αθανασίου και τον γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, κ. Στέλιο Κονταδάκη. Στο πλαίσιο της επίσκεψης του κ. Κόνσολα στη Λέσβο, πραγματοποιήθηκε εκτενής συνεργασία με την περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, κα. Χριστιάνα Καλογήρου, για τα ζητήματα που απασχολούν τα νησιά της περιφέρειας. Ο κ. Κόνσολας αναφέρθηκε και στην εξαγγελία της κυβέρνησης για την εφαρμογή του μεταφορικού ισοδύναμου, την οποία χαρακτήρισε “πολιτική απάτη”, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός προσπαθεί να αποπροσανατολίσει και να αμβλύνει την οργή των νησιωτών για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ. “Είναι δυνατόν η κυβέρνηση να καταργεί τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ για να εισπράξει, όπως έχει προϋπολογίσει 85 εκατ. ευρώ, και την ίδια στιγμή να εμφανίζεται ως έχουσα τη δυνατότητα να διαθέσει πολλαπλάσιο ποσό, για την εφαρμογή του μεταφορικού ισοδύναμου στα νησιά του Αιγαίου;Αν υπήρχε αυτή η δυνατότητα, τότε γιατί προχώρησε στην κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά που αποτελούσαν το μοναδικό αναπτυξιακό και συγκριτικό τους πλεονέκτημα; Καταθέσαμε, αμέσως, Επίκαιρη Επερώτηση στη Βουλή με συγκεκριμένα ερωτήματα που αποκαλύπτουν το μέγεθος αυτής της απάτης, αλλά ακόμα περιμένουμε τους αρμόδιους υπουργούς να έρθουν στη Βουλή για να δώσουν απαντήσεις”, επισήμανε.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024