Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefings“Φέτος οι εκδηλώσεις εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού ανά την Ελλάδα, θα οργανωθούν

“Φέτος οι εκδηλώσεις εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού ανά την Ελλάδα, θα οργανωθούν

“Φέτος οι εκδηλώσεις εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού ανά την Ελλάδα, θα οργανωθούν σε κλίμα προβληματισμού και δύσκολων συγκυριών”, δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΔΙΞ, κ. Ιωάννης Κρέης. “Σε μια […]

“Φέτος οι εκδηλώσεις εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού ανά την Ελλάδα, θα οργανωθούν σε κλίμα προβληματισμού και δύσκολων συγκυριών”, δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΔΙΞ, κ. Ιωάννης Κρέης. “Σε μια περίοδο που η παγκόσμια χρηματοοικονομική κρίση επηρεάζει τους περισσότερους τομείς των σημαντικότερων βιομηχανιών της χώρας μας, η τουριστική δραστηριότητα εμφανίζεται ακόμη ανεκτική και έτοιμη να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις του ανταγωνισμού. Τονίζεται δε, περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο, η σημασία αναλογισμού των μέχρι τώρα δράσεων και συντονισμού των επόμενων κινήσεων όλων των φορέων της Τουριστικής Βιομηχανίας, ώστε να προωθηθούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προϊόντος που προσφέρουμε και που το καθιστούν μοναδικό και ελκυστικό προς τις ενδιαφερόμενες αγορές.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024