Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΓια τα έργα στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αφορούν στην πορεία

Για τα έργα στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αφορούν στην πορεία

Για τα έργα στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αφορούν στην πορεία των έργων, τους σχεδιασμούς και τις μελέτες των έργων υποδομής μίλησαν ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης […]

Για τα έργα στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αφορούν στην πορεία των έργων, τους σχεδιασμούς και τις μελέτες των έργων υποδομής μίλησαν ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο νέος υποδιοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Δημήτρης Σταμάτης προκειμένου το πρώτο κρατικό αεροδρόμιο της χώρας να μετεξελιχθεί σε διεθνές, ενόψει και της διεκδίκησης της EXPO 2008.
Ο κ. Σταμάτης είχε συναντηθεί και με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, ο οποίος του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντά του. Παράλληλα έγινε μια γόνιμη συζήτηση για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024